E o întrebare de copii mici. Aici ai nimerit-o. Poate avea femeia o problema și chiar avea nevoie sa discute cu cineva.
Chiar daca v-ati dus in vizita, nu trebuie sa stea toata lumea impreuna. Normal ca a fost deranjant sa fie intrerupte din conversatie pentru a iesi la afara la vorba. Voiau sa fie singure, daca ar fi vrut sa iasa, ar fi iesit, nu trebuia sa le spui tu asta. Daca ar fi iesit sau cand ar fi iesit, asta alegeau ele.
Ar trebi sa intelegi dreptul la intimitate a unei persoane
Probabil una dintre ele era pe Stop, și își împărtășeau greutățile din aceea perioadă!
Așa, ca între fete!
Trebuia să te bagi și tu, forțat cu vorba peste ele!
Îți dădeau probabil și ție un absorbant!
Din păcate nu era nici una! Și ei vorbeam serios, era motiv de suparare ca le-am spus sa iasa și ele afara?
Învățătură de minte să-ți fie!
Nu te băga niciodată în discuția fetelor, neinvitat!
P.S. Ești cam copil la minte!
Câți ani ai, totuși de te-ai căsătorit?!
Sper ca măcar soția ta să fie mau matură! Sau cumnata!
Că tu...mai ai de crescut, băiete!
Dar ai verificat-o si pe cumnata sau ce?
E aiurea sa analizezi,, un motiv de suparare'', orice poate fi motiv de suparare, daca tu nu vezi nimic gresit in ce ai facut sau nu te-ai fi suparat, nu inseamna ca nu este un motiv valid de a te supara, Fiecare om are propriile lui experiente, si filtre prin care trec situatiile din viata. Totul este interpretabil si tine de noi cum vedem situatia. Si pe mine m-ar fi deranjat sa imi bata cineva in geam sa imi spuna sa vin afara, chiar si singura daca eram