| Costea20255 a întrebat:

Bună ziua, o întrebare puțin cam prostească.
În urma unei întâlniri la un grătar eu, cumnatul, nevasta-mea și sora ei, eu cu cumnatul am rămas la grătar!
Nevasta-mea cu sora ei au întrat în bucătărie stand de vorba!
După ceva timp le bat în geam întrebând dacă ies și ele afara sa stam toți sa vorbim, sa radem etc ca la un grătar!
Ieșind cumnata tare revoltata ca nu le las sa vorbească.
Ținând cont că eu nu i-am spus absolut nimic decât dacă ies și ele afara!
Am tăcut, nu am spus nimic când am plecat spre casa, i-am spus soției uite asa asa, ea tot căutând scuze, (ca vorbeam ca fetele, ca ieșeam ne-am dat la vorba in bucătărie).
Părerea voastră? Știu e o situație de copii mici.
Dacă ați fi într-o situație de genul ce ați crede?
Cum ați gândi?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E o întrebare de copii mici. Aici ai nimerit-o. Poate avea femeia o problema și chiar avea nevoie sa discute cu cineva.

| Miruna333 a răspuns:

Chiar daca v-ati dus in vizita, nu trebuie sa stea toata lumea impreuna. Normal ca a fost deranjant sa fie intrerupte din conversatie pentru a iesi la afara la vorba. Voiau sa fie singure, daca ar fi vrut sa iasa, ar fi iesit, nu trebuia sa le spui tu asta. Daca ar fi iesit sau cand ar fi iesit, asta alegeau ele.
Ar trebi sa intelegi dreptul la intimitate a unei persoane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil una dintre ele era pe Stop, și își împărtășeau greutățile din aceea perioadă! happy
Așa, ca între fete! happy

Trebuia să te bagi și tu, forțat cu vorba peste ele!

Îți dădeau probabil și ție un absorbant! happy

laughing

| Costea20255 explică (pentru anonim_4396):

Din păcate nu era nici una! Și ei vorbeam serios, era motiv de suparare ca le-am spus sa iasa și ele afara?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Costea20255):

Învățătură de minte să-ți fie!
Nu te băga niciodată în discuția fetelor, neinvitat! happy

P.S. Ești cam copil la minte!

Câți ani ai, totuși de te-ai căsătorit?!

Sper ca măcar soția ta să fie mau matură! Sau cumnata!

Că tu...mai ai de crescut, băiete! happy

| Miruna333 a răspuns (pentru Costea20255):

Dar ai verificat-o si pe cumnata sau ce?
E aiurea sa analizezi,, un motiv de suparare'', orice poate fi motiv de suparare, daca tu nu vezi nimic gresit in ce ai facut sau nu te-ai fi suparat, nu inseamna ca nu este un motiv valid de a te supara, Fiecare om are propriile lui experiente, si filtre prin care trec situatiile din viata. Totul este interpretabil si tine de noi cum vedem situatia. Si pe mine m-ar fi deranjat sa imi bata cineva in geam sa imi spuna sa vin afara, chiar si singura daca eram