Întrebare recomandată |

Buna ziua, trebuie sa ma pregatesc pentru sustinerea examenul Cambridge.

Ii intreb, pe cei care l-au sustinut, cum li s-a parut si daca imi pot da niste sugestii?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Limba se invata cel mai usor in mod activ, anume vorbind si scriind. Pe langa asta poti sa citesti in engleza, sa te uiti la filme, documentare samd. Din cursuri poti sa inveti reguli pentru chestiuni cum ar fi timpuri verbale, vorbire indirecta, structuri conditionale etc., dar sa te apuci sa memorezi, sa zicem, expresii idiomatice nu are nicio noima.

Incearca sa introduci din ce in ce mai mult limba in viata de zi cu zi. Habar n-am, schimba-ti meniul telefonului in engleza, atunci cand cauti o chestie pe wiki, vezi sa fie en.­wiki si nu ro.­­wiki, lucruri de genul.

In ultima instanta, ia niste ore de la un prof bun daca esti presat de timp/iti pasa asa de tare si simti ca nu te descurci.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

­­­un examen care testeaza mai degraba memoria, atentia distributiva si capacitatea de a abera circular decat nivelul de stapanire al limbii. l-am dat ca a trebuit. sugestii: faci teste model din carti de pe net pana te plictisesti, daca se poate iti gasesti pe cineva cu care sa exersezi impreuna partea de vorbit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru syd):

Scopul mau este sa stapanesc limba engleza la nivelul unui nativ.
Cum as putea proceda?
Exista niste cursuri speciale pentru asa ceva?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează