La o aniversare a unui coleg la piscina cand a poruncit chelnerilor-angajati platiti-sa se dezbrace si sa faca un concurs de strepteus. Era un majorat... Cele mai ciudate amintiri, ma jur!
Salut, distractia nu este un sentiment primar ca sa zic asa, ci este doar o terta a fericirii, ceva de moment si nesemnificativ, se uita si foarte usor, distractia face parte din bucurie si nu e important, ci linistea si pacea, ca ma duc intr-un PUB si dansez eu oarecum o distractie, dar pentru mine este un sentiment cam anost.
Sa ai o zi placuta!
Cand am auzit cum ne canta un coleg, a sau nu. Cand a ars televizorul zicea : stiu eu ce fac
. U?
Eu ma distrez mai mereu, nu vad de ce un eveniment e mai important ca ziua de azi? fiecare clipa e unicata
La cate fete erau si la cat de tinere, ce raspuns crezi ca au dat?
Unul a avut steagul Marii Britanii pe lenjerie, dar nu l-a putut intrece pe cel care toate il admirau. Era un pusti de 18, pe a carei lenjerie scria "Fetele spun ca sunt golan"! )
L-am intrebat dupa pe prietenul nostru daca cumva a planuit asta, dar a zis ca pur si simplu le-a sugerat sa se dezbrace, iar restul au facut ei ce-au vrut. Adica inchipuie-ti : sa vina un baiat de 18 la tine, in timp ce poarta o pereche de boxeri pe care scrie asa ceva si sa te serveasca cu sampanie, in timp ce el ranjeste politicos! Cum ai fi reactionat?
A fost cel mai traumatizant majorat. Si totul pentru ca ne faceau ochi dulci desi ei erau liberi ca pasarea cerului, expunandusi "formele" cat se poate de bine. Dupa cum ti-am spus, erau fete tinere, deci cred ca te-ai prins si singura ca micul lor junior nu era linistit! Si acum cand imi amintesc plang de la atata ras.
Da, dar faza ciudata era ca prietenele mele nu stiau cu sa le ia nr. de telefon, pe cand eu ma gandeam unde naiba sa ma ascund de ei. Il vedeai ca vine si panica, gata! Nu stiam sub care masa sa ma ascund! Se uitau la tine ca la un copan pe care urmeaza sa-l devoreze. Unul dintre ei a vrut sa o atinga pe prietena mea cea mai buna, drept rasplata s-a trezit cu taba de bauturi in cap. Plus cu sampania varsata in cap. Era cam ametit ce-i drept.
Nitunitu întreabă: