La o aniversare a unui coleg la piscina cand a poruncit chelnerilor-angajati platiti-sa se dezbrace si sa faca un concurs de strepteus. Era un majorat... Cele mai ciudate amintiri, ma jur!
Cand eram tinara si mai traia sotul si mergeam la nunti si la teatru.De atunci nu am fost nicaieri, nu am avut ocazii de distractie.
Cand am fost la Timisoara cu cel mai bun prieten! Am dormit in masina si el conducea. A oprit sa bea cafea ca sa poata sa ramana treaz si atunci s-a oprit si caldura. Sa vezi ce durere in gat aveam. Aia a fost ''distractie''!
Pai si ce ai fi vrut sa faca baiatul? Dupa 12 ore de condus? A oprit sa isi cumpere o cafea. A incercat sa ramana treaz pentru mine, ca sa ajungem la ora programata. Eu in timpul cand el a fost plecat, m-am asezat pe bancheta din spate si am tras un pui de somn. Dar e si vina mea, deoarece sunt mai sensibila.
Trebuie sa si vrei sa faci, sa iti doresti din tot sufletul si cu putina vointa, reusesti!
Stiu ce zic, e prea tarziu pe filiera ''fotbal'', acum doar cu pile mai poti ajunge!
Asta cam asa e. In ziua de azi daca nu ai pile si nu dai spaga, nu esti bagat in seama. Stiu ce zic! Apropo, te-ai distrat ieri la ziua amicului tau?
Nitunitu întreabă: