| R0R0 a întrebat:

Cand ati simtit ultima oara ca v-ati distrat cu adevarat? thinking

Răspuns Câştigător
| chilledzebra a răspuns:

La o aniversare a unui coleg la piscina cand a poruncit chelnerilor-angajati platiti-sa se dezbrace si sa faca un concurs de strepteus. Era un majorat... Cele mai ciudate amintiri, ma jur! laughing

68 răspunsuri:
| R0R0 explică (pentru Drimmero):

laughing)
Cred ca te inteleg. Doar cred.

| Drimmero a răspuns (pentru R0R0):

COYG! Daca ma-ntelegi!

laughing).

Ai vazut rezumatele? Se apropie duelurile cu Barcelona, daca Arsenal e atenta in aparare(acolo a fost mereu buba), o poate rapune pe Barca, dar daca nu e atenta, mi-e ca asist la un nou scor de maidan, ceea ce n-as vrea!

Dar tu nu esti la scoala?
Cum ai timp sa te uiti la toate meciurile astea?

Eu am terminat scoala, de avut timp, mereu am avut timp de meciuri, astea se joaca seara, am avut mereu timp de ele.

| Musique a răspuns:

În fiecare zi.
Chiar și acum, cânt de una singură.
Baftă!

De la ce varsta esti pasionat de fotbal?
Cand s-a aprins scanteia?

| gemeni6226 a răspuns:

Cand eram tinara si mai traia sotul si mergeam la nunti si la teatru.De atunci nu am fost nicaieri, nu am avut ocazii de distractie.

Eu de mic am fost pasionat de fotbal, dar imi aduc aminte de o faza care m-a ''marcat'' pozitiv, aveam pana-n 5 ani, treceam prin fata televizorului, era dat accidental pe fotbal, cand am vazut, m-am indragostit de sportul asta din prima clipa, iar de atunci, practic, scanteia s-a aprins!

| R0R0 explică (pentru gemeni6226):

Imi pare rau pentru decesul sau.

De ce nu te faci fotbailst? thinking

| R0R0 explică (pentru Musique):

Ce frumos!

| Florentina9210 a răspuns:

Cand am fost la Timisoara cu cel mai bun prieten! Am dormit in masina si el conducea. A oprit sa bea cafea ca sa poata sa ramana treaz si atunci s-a oprit si caldura. Sa vezi ce durere in gat aveam. Aia a fost ''distractie''!

| R0R0 explică (pentru Florentina9210):

Fenomenal!
Cum de nu s-a gandit la tine?

| Florentina9210 a răspuns (pentru R0R0):

Pai si ce ai fi vrut sa faca baiatul? Dupa 12 ore de condus? A oprit sa isi cumpere o cafea. A incercat sa ramana treaz pentru mine, ca sa ajungem la ora programata. Eu in timpul cand el a fost plecat, m-am asezat pe bancheta din spate si am tras un pui de somn. Dar e si vina mea, deoarece sunt mai sensibila.

Am incercat, dar aveam astm pe atunci, nu aveam voie sa fac efort, ala a fost marele meu ghinion in viata asta(pana acum), mi-am ratat sansa, asta e, macar ca m-a facut Dumnezeu microbist!

Ai zis "aveam ", adica acum nu mai ai?

Inteleg.batting eyelashes

Acum nu, mi-a trecut, asta sper. Cand racesc mai rau, atunci inca se mai simte un oarecum efect de astm, doar atunci. Acum sunt bine sanatos!

Ma bucur pentru tine.
De ce nu te faci fotbalist acum?
Esti tanar inca.

Daca era sa ma fac fotbalist, ma faceam atunci, nu mai pot face nimic acum, sunt prea mare, chiar daca sunt tanar, sunt prea mare pentru a incepe, daca intelegi.

Incerc sa inteleg.
Totusi niciodata sa nu spui niciodatawinking laughing

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Niciodata nu e prea tarziu pentru a incepe ceva!

Asa e!

| Florentina9210 a răspuns (pentru R0R0):

Trebuie sa si vrei sa faci, sa iti doresti din tot sufletul si cu putina vointa, reusesti!

Vorba asta merge oriunde, dar in fotbal e deja imposibil, poate mergea pe timpuri cand puteai ajunge, dar acum e pe pile, sunt alte interese!

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Stiu ce zic, e prea tarziu pe filiera ''fotbal'', acum doar cu pile mai poti ajunge!

Bine. Cum vrei tu.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Asta cam asa e. In ziua de azi daca nu ai pile si nu dai spaga, nu esti bagat in seama. Stiu ce zic! Apropo, te-ai distrat ieri la ziua amicului tau?

Întrebări similare