Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.
Cand Dum, nezeu mi-a raspuns rugaciunilor mele si cand am constientizat ca am protectia Lui. a fost si va ramane una dintre cele mai frumoase zile ale vietii mele
Vacanta de vara (bine nu e chiar un eveniment) dar am fost la mare 3 saptamini anul asta. )
Urmareste Filmul - POVESTE DE CARTIER - Live pe http://filme123.tv/stuff/dragoste/poveste_de_cartier/5-1-0-9
Cel mai fericit moment a fost cand m-am mutat cu iubita mea, iar cel mai trist a fost cand ne-am despartit
Sincer nu am un eveninment special toate sunt speciale iar acum mi se par amuzandete si clipele rele(exemplu cand am dat cu capul de casa din cauza ca plangem). Asa ca bucurate de toate clipele fie daca sunt bune sau rele
Cel mai fericit eveniment in 2010 pentru mine a fost cand fiul meu mai mare a venit cu vestea ca am un nepotel de aproape 4 kg frumos si sanatos.
La Multi Ani 2011! Eu Mi-am Facut Contul Acesta In 18 Ian. 2011. Mie Mi-a Placut In 2010 Cand Am Aflat De El.Doar Atunci.
Cand am descoperit TPU si am avut ocazia sa cunosc multi oameni deosebiti.
Dar si cand am primit raspuns la intrebari.
Cel mai frumos a fost cand m-am impacat cu prietena mea. a fost super, nu voi uita acel moment
mariansiTeodora întreabă: