| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cel mai fericit eveniment pentru tine în 2010?

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. happy Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.

316 răspunsuri:
| BMihai a răspuns:

Salutare
sa iti spun sincer 2010 a fost un an foarte greu pentru mine, am muncit foarte mult, am suferit foarte mult, am fost inselat, s-a profitat de bunatatea mea si toate cele rele...am cam avut parte de ele insa dupa un an extraordinar de greu in care am pus punct la o relatie de 2 ani de zile momentul de glorie a fost in noaptea de revelion cand am fost imbratisat si sarutat de actuala iubita. a fost satisfactia unui an greu, in sfarsit realizasem ceva care merita toata dragostea si tot respectul meu.

| perfectgsm a răspuns:

Buna dimineata tuturor! Anul 2010 pentru mine a fost destul de greu insa cel mai frumos si cea mai mare bucurie a fost cand am realizat ca motanul meu mai are zile de trait si ca se va face bine! Asta dupa ce a cazut de la etajul 4 si si-a rupt 3 labute. Doctorul nu imi putea garanta ca va mai putea merge dupa operatie... Dar nu va intristati! Poate asa a fost sa fie ca sa realizez cat de mult inseamna motanul Edy pentru mine! Acum intr-adevar pot spune sincer ca nu este clipa in care sa nu ma bucur cand il vad cum sare si cum alearga prin casa. Multi poate or sa rada insa chiar asa! Pentru mine cel mai fericit eveniment acesta a fost cand a inceput sa umble prin cada din nou! happy Iar acum parca nu ar fi avut nimic! Sare, se joaca, alearga.Medicul chiar a facut minuni!

Răspuns utilizator avertizat
| LuffySecondGear a răspuns:

Eu cand am descarcat Metin4You

| Spectra a răspuns:

Pai Craciunul si Revelionul. pirate*

| FrumoazaDya a răspuns:

Cand m-am intalnit cu gurita mea

| Honey_7427 a răspuns:

Cred ca nu-s original, dar a fost Ziua Mea De Nastere. happy

| LaLalaaa a răspuns:

Ca sunt cu baiatul cu, care sunt:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand m-a mutat dirigu' cu fata care o plac

| SAKIRA_9871 a răspuns:

Revelion X mi-a placut enorm de mult. a fost super

| Bluefang a răspuns:

Momentul cand am cunoscut-o pe prietenamia 3 decembrie 2010 dar totodata noaptea de revelion petrecuta impreuna cu ea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai fr eveniment a fost atunci cand mi-am sarbatorit ziua de nastere.Al tau?

| XLittleGirlX a răspuns:

Cele mai frumoase evenimente: ziua de nastere a mea si a prietenei mele si revelionul

| forever4you a răspuns:

Data de 22 octombrie...atunci am stiut ce este sentimentul acela numit dragoste...atunci am fost iubita si am si iubit la randul meu de atunci si inca doua saptamani ca apoicryingCAT VREAU SA NE IMPACAM!

| minus1 a răspuns:

S-a nascut fetita mea Karina pe care o iubesc mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Revelionu

| cris320d a răspuns:

In 2010 pentru. mine a fost casatoria cu a mea iubita sotie happy

| mirela2005 a răspuns:

Am fost an tara si mi-am vazut baiatu

| lucian55 a răspuns:

Eu zic ca toti de aici put a picioare tr si mananca caca

| Pufoshenia a răspuns:

Happy New year 2011, ca matusa mea a nascut o fetita si ziua meabig grin

| Michelle_5585 a răspuns:

Din pacate nu am avut parte de evenimente fericite in anul 2010happy. Mai mult tristesad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-mi intre penisul lui in vaginul meu ah ce bine m-am simtit

| amelia_1386 a răspuns:

Anul Nou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lansarea portalului de imobiliare sibiu http://casaimobiliare.ro

| kicku_4582 a răspuns:

Ziua de nastere

| oanytas a răspuns:

Ziua in care mi-am facut cont pe www.tpu.ro serios e misto super atre sunt cam noua si nu prea stiu ce sa fac da ma descurcaresc eu cumva=))

| Ea12345 a răspuns:

Prima zi de liceu.happy

| Romancutza a răspuns:

Ziua mea de nastere.

| Claudiu17 a răspuns:

Cel mai fericit eveniment este ca a mai trecut un an din viata chiar daca nu este asa cum dorim sa fie, dar traim cu speranta ca o sa vina altii mai buni decat cei care au trecut pentru ca asa gandim noi oamenii de rand si spunem,, eee, mai incercam...

| FiftyPence a răspuns:

Cel mai fericit eveniment din 2010 a fost primul sarut!