| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cel mai fericit eveniment pentru tine în 2010?

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. happy Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.

316 răspunsuri:
| zaza_1599 a răspuns:

Faptul ca mi-au venit sora, cumnatul si nepotii din america, dupa 5anihappy

| pap3rclip a răspuns:

Probabil primul meu sarut care a fost Dumnezeiesclaughing)

| Brunetica a răspuns:

Pentru mine cel mai fericit eveniment din 2010 a fost Craciunul si Anul Nou cele mai frumoase sarbatori.

| AlexanderChristianFenty a răspuns:

Pai ar fi multe. dar si mai multe evenimente triste. unul din cele fericite ar fi acela ca am luat carnetul, cred ca e un motiv de bucurie intregul an, si toata viata.am obtinut cevalove struck. La multi ani TPU, si tuturor utilizatorilor!

| Karan2000 a răspuns:

Ziua in care fratele meu a iesit din spital dupa o internare de 6 luni de zile in urma unei arsuri pe o suprafa de 70% din corp. Am fost fericit in acea zi dar o sa mai am multe de indurat cu el, inca nu s-a terminat tot,

| Alexu15 a răspuns:

Paithinking, cand am plecat in cantonament si am scapat de scoala si cand am descoperit TPU big hug Happy New Year ( cu intarziere big grin )

| Anonimuluscyk a răspuns:

Cand a venit o verisoara mica la mine si a stat o saptamana, dar si ziua mea, si Revelionul

Răspuns utilizator avertizat
| GirlyBrunette a răspuns:

Pe 10 mai cand am gasit iubirea vietii mele si sa sfarsit pe 30 august cand ne-am certat grav si i-am dat papuci.ca sa ma razbun m-am combinat cu altcineva ca sa ii arat ca nu se joaca cu mine. dar acum mie bine chiar daca nu l-am uitat nici acum si eu sunt tot cu baiatul cu care l-am inlocuit

| Douapunccteunics a răspuns:

Când s-a nascut nepoțica mea.happy

| PLoietre a răspuns:

Sincer sa fiu nu stiu daca am avut unu'...intreaba daca am avut momente proaste ca de alea am avut...

| Alexander_1900 a răspuns:

Atunci cand m-am lasat de fumat.

| AstaMica15 a răspuns:

Anul care a sosit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai fericit moment din 2010 a fost schimbarea vechiului sef = dictator... un om foarte stresant, care m-a terorizat 20 de ani la serviciu!

| raffy a răspuns:

Cand echipa Rapid Fetesti a invins A. S. Slobozia cu 8-7. Slobozia fiind cea mai buna echipa din liga. din meciurile jucate...toate castigate.niciun egal.doar o pierdere. iar aia din cauza noastra! devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu... Ce intrebare penibila.laughing

| zorinro a răspuns:

Am facut 20 de ani laughing

| DjLiviuTzzW a răspuns:

Pt Mn Cel Mai Fericit Moment A Fost Cand M-am Apucat De Muzica. Si Cel Mai Frumos Eveniment ...Hmmm Cand Am Inceput Sa Pun Muzica In Heaven (Un Club Din Caciulata. RM Valcea)

| MosonitorA a răspuns:

Cand ieseam in fiecare zi cu prietenii mei cei mai buni afara, ne bateam cu apa, mergeam in parc si. distractielove struck

| DydyEmma a răspuns:

Ziua mea!

| joanamm23987465 a răspuns:

Dc numai eu nu primesc fund, sa stiti ca declar TPU un sit prost, dai raspunsuri degeaba?

| EuCuTine a răspuns:

Ca am reusit sa sar din avion.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai fericit eveniment a fost cand am dat examenul de sofer. L-am luat din prima, desi am facut o groaza de greseli, iar acum, nu sunt capabil sa conduc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a fatat pisica

| Princess_5617 a răspuns:

Anul acesta 2010 a fost un vis frumos pentru mine...de ar fi si anul acesta, cum am visat eu...

| DoRiNuTzZzA a răspuns:

Cel mai fericit eveniment pentru mine a fost cand totul imi mergea bine

| FeFe_7998 a răspuns:

Am fost cea mai fericita pentru ca am intilnit multe persoane noi care mai tirziu au devenit pentru mine oameni pe care ii ador si tin mult la ele...

| valy a răspuns:

Am terminat liceul si m-am putut angajahappy

| maryusuy a răspuns:

Succesul de a intra la liceu happy

| F3N0M3N0_3994 a răspuns:

Cand am facut Sex Cu prietena smug ohh:X