Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.
Pentru mine cel mai fericit eveniment din 2010 a fost Craciunul si Anul Nou cele mai frumoase sarbatori.
Pai ar fi multe. dar si mai multe evenimente triste. unul din cele fericite ar fi acela ca am luat carnetul, cred ca e un motiv de bucurie intregul an, si toata viata.am obtinut ceva. La multi ani TPU, si tuturor utilizatorilor!
Ziua in care fratele meu a iesit din spital dupa o internare de 6 luni de zile in urma unei arsuri pe o suprafa de 70% din corp. Am fost fericit in acea zi dar o sa mai am multe de indurat cu el, inca nu s-a terminat tot,
Pai, cand am plecat in cantonament si am scapat de scoala si cand am descoperit TPU
Happy New Year ( cu intarziere
)
Cand a venit o verisoara mica la mine si a stat o saptamana, dar si ziua mea, si Revelionul
Pe 10 mai cand am gasit iubirea vietii mele si sa sfarsit pe 30 august cand ne-am certat grav si i-am dat papuci.ca sa ma razbun m-am combinat cu altcineva ca sa ii arat ca nu se joaca cu mine. dar acum mie bine chiar daca nu l-am uitat nici acum si eu sunt tot cu baiatul cu care l-am inlocuit
Sincer sa fiu nu stiu daca am avut unu'...intreaba daca am avut momente proaste ca de alea am avut...
Cand echipa Rapid Fetesti a invins A. S. Slobozia cu 8-7. Slobozia fiind cea mai buna echipa din liga. din meciurile jucate...toate castigate.niciun egal.doar o pierdere. iar aia din cauza noastra!
Pt Mn Cel Mai Fericit Moment A Fost Cand M-am Apucat De Muzica. Si Cel Mai Frumos Eveniment ...Hmmm Cand Am Inceput Sa Pun Muzica In Heaven (Un Club Din Caciulata. RM Valcea)
Cand ieseam in fiecare zi cu prietenii mei cei mai buni afara, ne bateam cu apa, mergeam in parc si. distractie
Dc numai eu nu primesc fund, sa stiti ca declar TPU un sit prost, dai raspunsuri degeaba?
Anul acesta 2010 a fost un vis frumos pentru mine...de ar fi si anul acesta, cum am visat eu...
Am fost cea mai fericita pentru ca am intilnit multe persoane noi care mai tirziu au devenit pentru mine oameni pe care ii ador si tin mult la ele...
mariansiTeodora întreabă: