Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.
Cand am cunoscut TPU. A fost cea mai frumoasa zi din lume. Oameni buni, nu rai ca alti. Pot sa zic ca mi-am facut pe TPU o multime de prieteni!
Pai...atunci cand am trecut in clasa a 3-a cu foarte bine.mai e si Craciunul.si mai e si revelionul de la tara. ce artificii!
16 Decembrie. cand am stat in curtea scolii timp de o ora(cea mai frum ora din viata :X)
Cel mai fericit eveniment pentru mine in 2010 a fost atunci cand iubitul meu m-a cerut in casatorie
Ziua In Care am adus pe lume baiatul meu pe care il iubesc enorm... 31-07-2007.
S-au facut inscrieri pentru un casting de la MediaPro Pictures, Bucuresti, pentru a juca in filme. Visul meu asta este, sa joc in filme si sa ajung cat mai sus. Teatru deja fac, dar filmul e prioritatea nr 1.
M-am inscris si am fost si eu printre cei 500 de alesi din 38. 000 de inscrisi. Eram bucuros.
Si am fost la Bucuresti, pentru a da probele. Cred ca asta a fost cel mai frumos. Fiind aproape de indeplinirea visului...
Ca m`am vazut in clasa a 12a. ca in sfarsit a obosit diriga sa alerge dupa mine prin scoala cand chiulesc. Si toate nebuniile de la petreceri
))
Pt. mine atunci cand mi-am sarbatori ziua de nastere si am prit cadouri de la colegutzi.
Cand am castigat premiul 2 la concursul national de proza scurta la Biblioteca Radu Rosseti!
Am cunoscut un baiat foarte dragut cand am descoperit acest site, cand am petrecut revelionul alaturi de sora mea a fost foarte frumos ceva de neuitat
Hmm, pentru mine cel mai fericit eveniment din 2010 cred ca a fost... cand am luat vacanta . dar am avut mult mai multe venimente fericite
Cel mai fericit moment pentru mine in 2010, pe langa altele, a fost ca l-am sarutat pe baiatul pe care inca cred ca il mai plac.
mariansiTeodora întreabă: