De-a lungul timpului am avut mai multe carti preferate, in functie de ultima citita sau de varsta la care o citeam. Totusi, desi am citit nenumarate, pana la urma cred ca Jane Austen cu Mandrie si Prejudecata este printre favorite. De ce? Pentru ca este amuzanta, creioneaza o lume apusa in care principala grija a femeilor era maritisul, este vorba de o poveste de ură-iubire, aduce a povestea Cenuşăresei (Elisabeth, chiar daca nu avea o mama vitrega si doua surori rele, are in schimb o mama proasta si doua surori tembele care o fac de ras in plus mai sunt cele doua surori, rele, ale lui Bingley care vor ca Darcy sa fie sotul unei din ele) pentru ca Elizabeth fara avere reuseste sa "puna mana" pe un adevarat print (socotind in bani si pozitie sociala). Este o carte clasica a epocii victoriene, romantica si totodata realista.
Bună.
Citesc cărți din domeniul în care activez. Pentru perfecționare, evident.
Pa, pa.
Nu pot mă pot decide doar la una. În general cărţile pe care le-am citit toate mi-au plăcut într-un fel sau altul, deci nu le pot ierarhiza. Fiecare carte îţi dă un anumit sentiment care nu poate fi comparat. Baftă!
Buna.
Pana acum, Maitreyi de Mircea Eliade.
Un roman de dragoste.
Iubirea dintre cei 2 indragostiti, Allan si Maitreyi.
Iti recomand sa citesti romanul.
Vei ramane impresionata si sunt sigura ca iti va placea si tia![]()
Bafta
Uffff.
Greu de răspuns.
Am citit multe cărţi, dar fiecare a fost frumoasă în felul ei. Nu pot să le deosebesc.