Vai, ca amuzant esti! Eu zic sa nu tragi concluzii aiurea. Am zis ca nu m-am indragostit nu ca n-as avea de cine!
In schimb, mai mult ca sigur la tine nu se uita nimeni! Cine ar vrea sa aiba pe cap un tip ca tine?
Sigur! Daca e cum spui tu de ce esti singur? Pot baga mana in foc ca esti singur!
A... stiu poate ca nimeni nu e suficient de bun pentru o persoana asa "inteligenta" ca tine!
Sa stii ca pe mine nu ma deranjeaza ca ma faci moldoveanca! E zona din care provin si poate ca tu o vezi ca pe o jignire dar eu nu! Apropo sunt mandra de locul de unde vin!
Pitica obeza? Deci mai diferit a de atat nici ca puteam fi!
Dar, m-am prins, asta este tipul fetelor cu care ai umblat si numai pe astea le sti! Eu sunt exact opusul, slaba si inalta, dar na, tu nu ai vazut asa ceva!
Draga, eu nu sunt vreo anorexica care se abtine din a manca si vomita tot nimicul pe care il mananca! Si daca tu zici ca o fata trebuie sa aiba minim 1.75, tu ai minim 1.90?
Iubirea nu se descrie ci doar o simti o traiesti impreuna cu cel de langa tine. Iubirea e acel ceva ca si cum ai simti fluturasi in stomac ( ca si cum tiar fi foame ).
Nu am cuvinte cel putin eu este ceva exceptional
Poinsettia întreabă: