| anonima01 a întrebat:

Care este dupa voi definitia iubirii? Cum ati descri-o?
Eu nu am asa ceva fiindca nu am iubit niciodata, in fine, eu nu am fost nici indragostita.
Sunt curioasa sa vad cum vedeti voi iubirea.

11 răspunsuri:
| HidroGeNn a răspuns:

Iubirea nu se descrie ci doar o simti o traiesti impreuna cu cel de langa tine. Iubirea e acel ceva ca si cum ai simti fluturasi in stomac ( ca si cum tiar fi foame ).
Nu am cuvinte cel putin eu este ceva exceptionalwinking

| Musique a răspuns:

O combinație între obsesie, slăbiciune și cuvinte.
Baftă!

| anonima01 explică:

Vai, ca amuzant esti! Eu zic sa nu tragi concluzii aiurea. Am zis ca nu m-am indragostit nu ca n-as avea de cine!
In schimb, mai mult ca sigur la tine nu se uita nimeni! Cine ar vrea sa aiba pe cap un tip ca tine?

| anonima01 explică:

Sigur! Daca e cum spui tu de ce esti singur? Pot baga mana in foc ca esti singur!
A... stiu poate ca nimeni nu e suficient de bun pentru o persoana asa "inteligenta" ca tine!

| anonima01 explică:

Esti casatorit?! Imi e mila de sotia ta! Oare ce a vazut la tine?

| anonima01 explică:

Sa stii ca pe mine nu ma deranjeaza ca ma faci moldoveanca! E zona din care provin si poate ca tu o vezi ca pe o jignire dar eu nu! Apropo sunt mandra de locul de unde vin!

| anonima01 explică:

Farmec personal? rolling on the floor Hai ca asta a fost chiar buna!

| anonima01 explică:

Pitica obeza? Deci mai diferit a de atat nici ca puteam fi!
Dar, m-am prins, asta este tipul fetelor cu care ai umblat si numai pe astea le sti! Eu sunt exact opusul, slaba si inalta, dar na, tu nu ai vazut asa ceva!

| anonima01 explică:

Draga, eu nu sunt vreo anorexica care se abtine din a manca si vomita tot nimicul pe care il mananca! Si daca tu zici ca o fata trebuie sa aiba minim 1.75, tu ai minim 1.90?

| EvelynAlexandra98 a răspuns:

Ah, nici eu nu am iubit niciodata. :3

| anonima01 explică (pentru EvelynAlexandra98):

Mai avem noi timp. laughing

Întrebări similare