| Shuellen a întrebat:

Cat de mult credeti in Dumnezeu?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dumnezeu este în sufletul meu.
Pa, pa.

April
| April a răspuns:

Cum as putea masura credinta mea in Dumnezeu, cand el face parte din mine? E ca si cum m-ai intreba cat suflet am.

| Malvina24 a răspuns:

Mult dar uneori uit de el si ma gandesc la mine...

| paramore a răspuns:

Cand eram mik credeam foarte mult, ba chiar vroiam sa ma fac maicutza, eram prin clasa a 4-a dar nu m-a lasat mama, a zis sa ma mai gandesc.si cu timpul mi s-au intamplat multe lucruri negative in viata mea care m-au facut sa imi km pierd credintasadnu e bine asa, dar cand ramai dezamagit parca nu mai ai aceeasi tragere de inima

| elamit a răspuns:

Cred in dumnezeu suficient de mult pentru ca am trecut prin multe greutati numai de el stiute.

| c0rn3l1uss a răspuns:

0%
Nu cred în Dumnezeu.

| thealchemist a răspuns:

Pai pina la capat. pina la infinit, nu exista o limita. (asta inseamna ca imi dai fundita? please? pretty please? cit de tare trebuie sa cred ca sa ma conformez idealurilor voastre si sa fie indeajuns? infinitul nu-i de ajuns?)

| Ys a răspuns:

De la 0% pana la 100% eu cred in DOMNUL 100% stiti de ce? Pentru ca EL exista in viata fiecaruia indiferent daca tu crezi sau nu in EL.
EL te-a creat si iti stie toata viata de pana acum si viitorul stie prin ce ai trecut. EL a facut tot ce este pe pamant numai ca noi in loc sa il ascultam traim viata cum ne place si asta nu iii place Domnului si de asta exista toate pacatele pe pamant si tot ce se vede si astazi.Noi daca il ascultam si aveam credinta nu se mai ajungea la ce suntem in ziua de astzi.Si EL a facut multe schimbari in viata mea si tot 100% ma incred in EL.

| dana_7218 a răspuns:

Cred f mult in Dumnezeu, in bunatate, dar cred ca in acelasi timp exista si diavolul

| Missbabydoll a răspuns:

Cred, dar nu chiar atat de mult. Cand eram mai mica eram mai apropiata de Dumnezeu, acum ca am crescut m-am mai indepartat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place raspunsul lui april si sunt de acord cu ea big grin

| ionikutza_9113 a răspuns:

Cred in Dumnezeu fiindca m-a ajutat in multe probleme de sanatate inspiratie si altele, chiar m-a impresionat cu ce poate face, ca o minune.

Întrebări similare