Sincer, aleg muntele.De ce? Pentru ca la munte nu e asa aglomeratie ca la mare, e aer curat, descoperi multe locuri noi, faci miscare ( ceea ce e foarte sanatos ) ai unde sa te plimbi, nu ca la mare, stai in toata mizeria aia dupa plaja.:-s daca vrei sa te duci la mare, te sfatuiesc sa mergi intr-o alta tara la mare
dar la noi, sincer, prefer de 1000 de ori muntele, ti rezerva mult mai multe surprize, inghesuiala e inexistenta, linistea e totala, aerul e nemaipomenit iar apa nu mai vorbesc...
Binenteles ca trebuie sa vezi si odata in viata marea ca sa poti face difereenta.
As da oricand marea suprapopulata cu o vacanta cu persoana iubita la o cabana '' ratacita '' in inima muntilor.
Poti aduce marea la munte, dar nu si muntele la mare
mie imi place la munte sa ma balacesc in piscina, oricum bronzul de munte rezista mai mult :X.
Deci...parerea mea e ca cel mai fain e la mare(vara). Pentru ca poti sa faci baie, sa te bronzezi, sa te plimbi pe faleza
.Cine nu vrea sa mearga la mare vara? Adica e o atmosfera super, e vacanta... e super tare!
Si la munte e fain, dar nu se compara cu marea, dupa parerea mea.La munte poti crea o atmosfera super tare. dar dupa mine e mai fain sa te bata valurile decat sa te bata vantul!![]()
Deci merit funda?
![]()
Aleg marea.Acolo chiar daca e zi, noapte sau mijlocul zilei nimeni nu te deranjeaza.Cand ma gandesc cat de mica sunt fata de mare, sunt doar un graunte de nisip.Noaptea, marea e doar a ta. Intunericul se lasa si pe malul mari auzi doar valurile inspumate. Ziua stai pe mal si vezi soarele rasarind parca dintr'o intindere albastra: marea! Iubesc marea!
Pai poti sa te duci la calimanesti, e o combinatie intre mare si munte, adica sunt bai incojurate de munti, asta as alege eu + ca la munte ai de explorat mereu locuri noi pe cand la mare nu faci altceva decat stai in apa pentru ca nu poti sa te duci pe partea cealalta a tarmuluii sa vizitezi si poate eventual sa te plimbi dar asta o singura seara... din punctul meu de vedere