| LostInDreams a întrebat:

Ce alegeti intre mare si munte? De ce? Cel mai fain raspuns are si funditawinking-nu conteaza al catelea etongue. pupici:*

Răspuns Câştigător
| traficanta a răspuns:

Sincer, aleg muntele.De ce? Pentru ca la munte nu e asa aglomeratie ca la mare, e aer curat, descoperi multe locuri noi, faci miscare ( ceea ce e foarte sanatos ) ai unde sa te plimbi, nu ca la mare, stai in toata mizeria aia dupa plaja.:-s daca vrei sa te duci la mare, te sfatuiesc sa mergi intr-o alta tara la marehappy dar la noi, sincer, prefer de 1000 de ori muntele, ti rezerva mult mai multe surprize, inghesuiala e inexistenta, linistea e totala, aerul e nemaipomenit iar apa nu mai vorbesc...

Binenteles ca trebuie sa vezi si odata in viata marea ca sa poti face difereenta.

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

As da oricand marea suprapopulata cu o vacanta cu persoana iubita la o cabana '' ratacita '' in inima muntilor.

| Elena1234456 a răspuns:

Poti aduce marea la munte, dar nu si muntele la marehee hee mie imi place la munte sa ma balacesc in piscina, oricum bronzul de munte rezista mai mult :X.

| Diana_3831 a răspuns:

Deci...parerea mea e ca cel mai fain e la mare(vara). Pentru ca poti sa faci baie, sa te bronzezi, sa te plimbi pe falezabig grin.Cine nu vrea sa mearga la mare vara? Adica e o atmosfera super, e vacanta... e super tare!
Si la munte e fain, dar nu se compara cu marea, dupa parerea mea.La munte poti crea o atmosfera super tare. dar dupa mine e mai fain sa te bata valurile decat sa te bata vantul!laughing
Deci merit funda?
big grin

| Kitteny a răspuns:

Aleg marea.Acolo chiar daca e zi, noapte sau mijlocul zilei nimeni nu te deranjeaza.Cand ma gandesc cat de mica sunt fata de mare, sunt doar un graunte de nisip.Noaptea, marea e doar a ta. Intunericul se lasa si pe malul mari auzi doar valurile inspumate. Ziua stai pe mal si vezi soarele rasarind parca dintr'o intindere albastra: marea! Iubesc marea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La maree. daqaa. ai corpul frumos
si la munte e frumos daca iti place alpinismulwinking

| dianaBanana a răspuns:

Pai poti sa te duci la calimanesti, e o combinatie intre mare si munte, adica sunt bai incojurate de munti, asta as alege eu + ca la munte ai de explorat mereu locuri noi pe cand la mare nu faci altceva decat stai in apa pentru ca nu poti sa te duci pe partea cealalta a tarmuluii sa vizitezi si poate eventual sa te plimbi dar asta o singura seara... din punctul meu de vedere

Întrebări similare