| Dinamovistul101 a întrebat:

Ce credeti ca ne asteapta dupa moarte, va pun aceasta intrebare deoarece recent am vazut un documentar foarte interesant pe youtube despre acest lucru, astept parerile voastre cel mai frumos raspuns primeste funda! happy

Răspuns Câştigător
| doc69 a răspuns:

Ia si tu partea buna fii atat de ocupat sa iti traiesti fiecare clipa incat sa nu te mai gandesti al asta ..altfel cand ajungi acolo o sa ai timp sa iti bati capul dupa ce treci pragul daca e sa fie o noua nastere sau nu e nimic si iar nu ai de ce sa iti bati capul.

8 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Nu ne asteapta nimic si nu se intampla nimic, stiu ca e greu de crezut pentru ca de cand te nasti ti se vorbeste despre suflet, dumnezeu, rai, iad, dar tot ce esti e in creierul tau (ma refer la informatii), nu exista suflet, asa ca dupa ce mori nu exista nimic, decat reciclarea atomilor care construiesc corpul tau.

| inimadeinger a răspuns:

Tin sa te contrazic mada0611 dupa moarte exista viata dar acum depinde de purtarea ta pe pamant. Daca esti un om bun vei ajunge in rai la dreapta Lui Dumnezeu daca nu vei ajunge in iad unde focul nu se stinge poti citi asta in biblie in Apocalipsa daca vrei sa te mai documentezi happy

| Mădă0611 a răspuns (pentru inimadeinger):

Crede in continuare, credinta e atat, credinta, nimic concret.
Eu m-am foarte documentat, poate mi-a scapat ceva, asa ca intreb: unde sunt raiul si iadul? Fara raspunsuri cu stanga si dreapta.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Moartea asteapta sa te imbratiseze, sa fiti prieteni buni pe vecie.
Nu mai simti nimic, esti mort, esti un cadavru in descompunere.Nu mai poti judeca, din moment ce creierul tau nu mai functioneaza.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Dupa moarte cateva drumuri inutile, morga-familie, hop s-a gresit familia! Iar morga, etichetarea cadavrului pe banii altora.
Pamant, scanduri si daca o sa fiu cuminte, cred ca o sa-mi faca si un gardut metalic la mormant.
Daca ne crea dumnezeu cu scopul de a ajunge la el, cred ca ne-ar fi crescut aripi dupa moarte, sau coarne de plumb.
Ca sa intelegi mai bine, trage cateva picioare in calculator si vezi ce se intampla cu unitatea de procesare.

| Dinamovistul101 explică (pentru anonim_4396):

Misto rasp laughing

| dbcovrigeldb a răspuns:

Nu stiu de ce insa din totdeauna am avut asa un gind : dupa ce mori, te nasti altcineva..insa,niciodata nu am putut dezvolta aceasta idee mai departe..Deci,nu stiu )

| Delicacy a răspuns:

Cel mai probabil vor dansa un tango nişte râme pe cadavrele noastrethinking