"Argintul viu" e o axpresie pentru ceva sau cineva care nu sta intr-un loc. Acesta este supranumele mercurului, singurul metal lichid, cu molecula instabila, astfel incat "fuge".
Sper ca te-am ajutat.
Argintul viu este Mercurul.
Se gaseste (si) sub forma lichida si are o culoare argintiu-deschisa. Il poti vedea foarte usor in unele termometre.
Buna. argintul viu este mercurul din termometre( un element chimic).
este lichid de culoarea argintului.
acest lichid arata temperatura din termometre dar ATENTIE sa nu-l atingi pentru ca acel lichid este mortal.
ce se intampla daca il atingem?![]()
daca il atingem, acel lichid poate intra in piele si intra in sange care se duce direct in inima si duce la moarte ![]()
sper ca te am ajutat :*
Eu am argint in conditii optime e impecabil, si straluceste la fiecare dus pe care il fac, daca vrei sa te lamuresti imi lasi id si ti le arat: am unul la mana si altul la gat. Viu nu are cum sa fie mai fata doar nu traim in cartea de basme.
Este o expresie tiganeasca sau batraneasca.Este un ritual tiganesc care explica cum mercuru este facut sa se miste spre anumite persoane.De acea este numit, argint viu.
Argintul viu de fapt e mercur
Probabil ca te intrebi ca ai auzit despre vrajile facut cu el...ei bine nu ca's vraji neaparat,dar e o metoda de a face rau
Ajunge in organism si da senzatii groaznice de voma,dureri de cap,ameteli,slabesti, precum in fazele terminale ale cancerului, dar bizarul e ca analizele ies perfect.Cam asta face.
Mercurul care zici tu ca e-n termometre, are culoarea rosu, nu argintiu deschis, mai.
Buna! Stii cumva cum se poate elimina mercurul din organism?
Mie mi-a trimis cineva si de aproape 3 ani ma tot chinui cu boala asta... Te rog, daca stii vreo solutie, raspunde-mi la mesaj.
Arginul viu este de fapt mercurul, singurul metal care la temperatura obisnuita este lichid... poarta numele de argint viu deoarece este la fel de stralucitor ca argintul iar "viu"vine de la faptul ca daca este varsat pe orice suprafata curge la fel ca apa dar cu viteza mai mare, greu isi gaseste echilibrul, se misca mult si pare"viu"
badriel întreabă: