|

Ce faci cand mama si tatal tau sunt certati, si vor sa se desparta? Pentru ca ai mei vor si presupun ca o vor face. Cine imi raspunde primeste funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ce sa faci?
Poti vorbi cu ei.Sa fii alaturi de ei.Sunt adulti si stiu ce fac. Daca nu mai au aceleasi sentimente, degeaba raman impreuna.Mai bine fiecare merge pe drumul lui.

Inteleg ca suna infricosator, dar trebuie sa intelegi.
Fii ferm convinsa ca daca se vor desparti, nu se va schimba nimic.Te vor iubi la fel de mult ca pana acum si vor fi la fel de atenti cu tine.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca e cea mai profunda suferinta a tuturor copiilor o asemenea decizie a parintilor.Din nefericire nu poti interveni si e dureros pentru tine.Ori poate fi ceva trecator.Am considerat totdeauna ca aparitia unui copil da un scop vietii cuplului, care sa-si canalizeze restul vietii pentru familie.Din nefericire oamenii isi complica viata...Si uita de sentimentele copiilor.Ai putea sa le dai ceva,, de lucru,, sa-i obligi sa lucreze impreuna si poate le trec gargaunii.Aranjeaza cu o ruda apropiata si fugi de acasa, la aceasta.E vacanta, nu? Or sa fie pra ocupati sa te caute si v-or lasa la o parte problemele lor. Poate o v-or primi ca o lectie.Alta idee nu am.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prin asta am trecut si eu, nu incerca sa ii impaci e decizia lor daca o sa se simta prost se vor recasatorii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Încearcă să îi apropii cât mai mult,să stai cu ei,să povestiți, să mergeți împreuna undeva și să încerci să îi faci să se relaxeze, să uite de probleme dacă reușești. Dacă nu, asta e viața, o sa fie puțin greu la început să-i vezi despărțindu-se dar apoi vei înțelege!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca in primul rand sa te linistesti tu. Apoi vorbeste cu ei, da-le motive sa ramana impreuna, spune-le ca tu vei fi la mijloc si vei avea de suferit daca ei se despart. Bafta si imi pare rau pentru tine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează