Nu te supara... dar nu am o parere asa de buna despre aceste persoane pentru ca indiferent ce i-ai spune acestei persoane, ea mereu se supara.Este frustant sa stai mereu sa-ti alegi cuvintele sau de cele mai multe ori sa minti ca sa nu se supere persoana respectiva.Adevarul nu este niciodata suficient de bun pentru aceste persoane. Eu nu prea am rabdare cu astfel de persoane, daca se supara asta e, ma vor uri pentru 5minute dupa care le vor trece supararea.
PS:Fara suparare!
O parere buna pentru ca imi place sa le vad bosumflate, imi place sa le stresez.De mult imi face o reala placere sa le fac asta.Imaturitatea lor ma irita tocmai de asta ma port asa. Apoi aud prin targ ca sunt rea.Eu,atat de inocenta
Depinde in ce sens. Sunt persoane ceva mai tacute si retrase si care prefera singuratatea. Si acestea de multe ori sunt fortate de ceilalti. E normal sa se supere la un moment dat cand ceilalti considera timiditatea lor ca fiind o boala. Sunt insa si persoane care se cred centrul universului si se supara doar pentru ca de fiecare data sa depinzi de ele. Sa ai impresia ca ai avut noroc de faptul ca a luat ea o anumita decizie. Primele trebuie intelese mai bine. Referitor la categoria a 2-a trebuie sa le spui ca nu iti convine asta si ca daca ma vor sa pastrati o relatie oarecare sa inceteze.