| farcry444 a întrebat:

Ce parere aveti despre actualul presedinte al romaniei Nicusor Dan?

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Romania s-a sabotat singura alegand un asemenea incompetent, o marioneta de om. De vreme ce toti stiam ca nu a miscat nimic omul pe la primaria capitalei, nu inteleg cum majoritatea au avut pretentii sa miste ceva pentru intreaga tara. E ca si cum eu te-as angaja pe tine sa muti 3 cutii dintr-o parte in alta dar tu nu reusesti nici macar 2 din ele, apoi eu te promovez si iti dau sa muti 10 cutii dintr-o parte in alta ca noua responsabilitate. Probabil oamenii au zis ca daca omul a fost bun pe matematica in facultate, e bun si de presedinte...

16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Buna. Si daca stau sa ma gandesc la ce alegeri am avut de facut, foarte buna.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nepregatit pentru pozitia respectiva. Se vede ca e cam stangaci. Insa pare ca vrea sa fie competent si sa mentina relatii bune cu celelalte state. Dar in comparatie cu ce imbecil era sa iasa, sunt multumit si cu el.

| 9PM a răspuns:

Are probleme grave.

| shyde a răspuns:

Eu sunt multumit de el. Ce sa zic, om normal, comportament adecvat, si na, a mostenit un sistem fraudulos plin de gauri care acum trebuie acoperite cumva. Ce sa facem, asta e situatia. Nu inteleg de ce oamenii urla si fac spume impotriva lui, sustinand pe cineva care ne explica cum cezariana rupe "firul divin" si are aliati cu arme si infractiuni la greu. Cum e asta o varianta mai buna, explica-ti-mi si mie sa nu mor prost...

| shyde a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Poti sa ne spui concret in ce situatii e stangaci si mai ales, nepregatit? Unde a dat dovada de incompetenta? Si ce ar fi trebuit sa faca ca sa dovedeasca competenta?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru shyde):

Sunt nenumarate ipostaze unde a cam dat cu bata in balta ( nu ma refer din punct de vedere strategic sau polititc ).

Era o data la o intalnire cu o reprezentanta din UE parca, si a batut vantul peste foile lui ce le avea pregatite si a inceput sa alerge dupa ele ( exact imaginea aia unui tocilar care scapa caietele pe holul scolii )

O data a fost prins cum ii curgea nasul si a dat sa se stearga ( de atunci faza cu "mucusor" )

De multe ori se observa ca nu are cuvintele la el atunci cand este pus pe loc sa faca niste declaratii publice atunci cand intrebarile ii sunt puse pe nepusa masa.

Nu am zis ca ar fi incompetent, am zis ca pare ca vrea sa fie competent, adica isi da interesul in pozitia pe care a adoptat-o. El daca este lasat sa gandeasca, ia decizii si face declaratii competente spre bune, pentru ca are timp de gandire suficient. Insa lucrurile de natura urgenta sau spontane, nu il avantajeaza, pentru ca nu are experienta in domeniul asta, de asta am zis ca e nepregatit.

Sa fi presedinte nu consta doar in a cunoaste teoria si de a veni pregatit de fiecare data cu temele de acasa. Sa fi presedinte consta in a fi un bun diplomat, cu carisma peste medie. Asa influentezi celelalte state sa te aprecieze si sa faca parteneriate cu tine.
Nu e de ajuns doar sa fi inteligent. Trebuie sa fi un foarte bun orator.

| 1onurReal1 a răspuns:

Este oglinda reală și Adevărată celor, ce lau ales să fie unde astăzi se află. Eu nu l-am votat! Eu nu-mi condamn țara, cu așa "oamenii"!

| LisaJulie a răspuns (pentru shyde):

Hai sa-ti spun ceva! Și dacă lăsau turul 2 ar fi ieșit Lasconi si mulțimea care îl susținea tot ar fi spus ca voturile sunt măsluite, la fel ca acum! Nu castiga el și nici nu va castiga vreodată el sau unul ca el! Oamenii au început să creeze un cult după el, în curând îi vor face tablou cu care vor dormii sub perna! Și majoritatea oamenilor îl vor pe el doar pentru ca,, le place cum vorbește " chiar dacă nu oferă soluții pentru problemele României! Nici nu cred ca mulți susținători îi știu numele complet...

| shyde a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu inteleg ce balmajesti aici, dar eu stiu sigur ca Georgescu e o jigodie dictatoriala proxy pentru Putin si am fi ajuns usor usor ca Belarus la mana rusilor, pe salariu de 200€ cata vreme conducerea ar fi supt tot de la popor. Oligarhie nenorocita de rusi spurcati ordinari cu care umbla Georgescu si Potra, ca de aia cere azil in Rusia. Aia sunt special antrenati sa fie asasini, criminali, razboinici, oameni fara minte si scop, doar dominatie. Nu ne intereseaza sa ne intoarcem la 1940, asa ca l-am scos din cursa si cu asta basta. A ramas coruptia clasica, si ne batem cu ea cum putem.

| LisaJulie a răspuns (pentru shyde):

Vorbesc de faptul ca jumătate din votantii lui ziceau ca el ar fi câștigat cu Lasconi, nimic mai fals! Nu a obținut decat doua milioane de voturi și oricine ar fi fost cu el în turul 2 ar fi câștigat! Tu nu ai văzut pe rețele de socializare ca boții lui se dădeau în cap ca el ar fi câștigat daca l-ar fi lăsat? Nimic mai fals

| shyde a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu stiu ce vrei sa spui cu asta. E un presedinte foarte bun si a facut aproape numai lucruri bune. Iar in ceea ce-l priveste pe stoicul de deasupra, bate campii si mai tare. Avem lume depasita grav, nu stiu de ce imi bat capul...

Aproape cea mai proasta analiza pe care am auzit-o. Frate, tu ori n-ai habar in ce atributii trebuie sa se incadreze un presedinte, ori vrei sa fii limbist la rusi si te trage simtu raspunderii inapoi si o arzi in critici ieftine.

"Odata a dat sa isi stearga nasul"

Bai frate tu te auzi vorbind?

Nu ma astept sa intelegi ceva coerent din ce spun eu. Mai ales cand esti "Gica Contra" la orice zic, fara macar sa aduci un argument decent in discutie.

In plus nici nu ma intereseaza daca analiza respectiva ti se pare proasta sau nu. Tu ai intrebat un lucru, iar eu ti-am raspuns din punctul meu de vedere. Daca nu iti convine unul sau mai multe din punctele mele de vedere, esti liber sa aduci un argument impotriva mea. Dar fa asta coerent, cu fapte, exemple, morala din spatele exemplelor, etc.
Cum crezi tu ca o sa castigi un argument, daca te comporti ca un adolescent frustrat?

Nu eu am inventat asta. Deja exista la o simpla cautare pe google. Nu iti convine ce am zis, argumenteaza si de ce. Iti propun sa faci ca Nicusor Dan. Sa iti faci temele bine inainte sa porti discutii contradictorii referitor la spectrul politic.

Lasa-ma frate, ca nu are niciun rost sa dezbat ceva cu tine.

Întrebări similare