In acet caz, videochatul se mai numeste si prostitutie virtuala si este o ramura a prostitutiei, care nu este privita ca o munca oarecare si nici normala, odata ce-ti arati corpul si organele sexuale.
Lasa-ne violleta, prostitutie inseamna sa ai raporturi sexule cu cineva, tu muncesti ceva? ca vad ca esti activa pe aici la fiecare intrebare, esti trecuta prin viata se pare
Asta-i ce ai vrei tu sa crezi, dar in realitate este cu adevarat prostitutia virtuala.
Si eu consider la fel, e o munca ca oricare alta, orice am munci ne vindem, ne vindem timpul cuiva, deci de ce sa nu ne vindem timpul pe mai mult?! Si daca as avea o gagica, nu m-ar deranja sa faca, ca nu afecteaza cu nimic situatia, isi face treaba si aia e.
Este o muncă, însă nicio muncă nu e la fel ca alta. Unele necesită anumite competențe intelectuale, altele abilități creative, altele forță fizică etc.Asta necesită o lipsă de anumite valori morale și în multe cazuri este o necesitate din cauza lipsei altor capacități intelectuale și a banilor.
Dar eu nu am nimic cu nimeni atât timp cât nu face rău altor persoane.Fiecare face ceea ce consideră că este capabil pentru bani.Eu personal aș prefera să iau minimul pe economie și aș renunța la miile de euro din videochat, dar asta doar pentru că eu am anumite valori morale pe care nu le pot încălca, e firea mea.Corpul meu e mai prețios pentru mine decât orice mașină, casă sau orice obiect de lux aș putea cumpăra cu banii din expunerea lui în maniere pe care le consider indecente.Dar nu am nimic cu cei care prețuiesc mai mult banii decât propriul corp, fiecare e diferit și fiecare e stăpân pe propriul corp.Cât timp nu rănește alte persoane, e ok.
Apreciez ultimele cuvinte "e ok"
"doar stai in fata calculatorului"?
Oare ce parere au aia din IT, de-au mai facut si o facultate, meditatii si matematica pe paine, ca sa stea in fata calculatorului?
Pai stai in fata calculatorului...
Si ce treaba are ca aia au facut o facultate si mate pe paine, sa fie sanatosi, aia pe termen lungi stau la calc si fac bani dar e si munca f stresanta si obositoare, prietenul meu e programator senior cu 23 ani vechime si stiu cum e.
Ailaltii stau la calc si fac bani mai multi ca el fetele, sigur ca nu merge pe termen lung, dar asta pana fac si ele o meserie sa le tina pana la 70 ani la pensie, sau sunt destepte si pun bani deoparte destui si apoi nu mai e nevoie sa faca ceva, depinde.
Te rog, nu mai normaliza o chestie ANORMALA!
"fac si ele o meserie" Aia nu e meserie. E ocupatie, daca vrei sa-i spui cumva, dar nu meserie!
Pt o meserie te pregatesti, faci o scoala, inveti. Bucatar, frizer, sudor etc. Astea-s meserii! Nu statul cu cra cii in sus.
Cu picioarele in sus poate sta orice femeie! Chiar si alea cu studii!
Si aici te pregatesti, inveti engleza, inveti sa dansezi, etc etc etc
Aia din IT stiu si engleza, si nu se mai lauda cu asta. E de la sine inteles!
Ce legatura are aia de la IT? cat castiga aia si cat castiga cele care fac videochat?
Daca nu au legatura, atunci nu le mai compara!
Nu te mai compara cu cineva care castiga banii prin munca onesta.
Cine s-a comparat? cred ca nu vezi bine
Uiti de la mana pana la gura ce-ai scris cu manuta ta:
"Pai stai in fata calculatorului..."
"Si aici te pregatesti, inveti engleza, inveti sa... "
Astea sunt comparatii!
Oricum, tu faci cum crezi, dar sa nu iti imaginezi ca te vei umple de respect cu activitatile tale!
Pai da, daca nu stii engleza inveti, daca nu stii sa dansezi inveti, nu am uitat ce am scris, stai linistit!
Am zis munca, nu neaparat meserie, nu conteaza, faci ceva pentru a lua bani, un serviciu, este nevoie si de asa ceva! Din moment ce are cautare, inseamna ca e nevoie, asa ca nu vad unde e problema, adica cum, e cerere dar nu e bine sau cum?!
De ce este o chestie anormala? Ia argumenteaza sa vedem, cine pune etalonul ce e normal si ce nu? Si dupa ce criterii?
Se platesc impozite, se contribuie la bugetul de stat, nu e nici o problema, nu conteaza ca sta orice femeie, conteaza ca e un timp vandut, e o munca si asta, ca nu ai timpul ala pentru tine, asa si de vandut vinde oricine la magazin, dar asta nu inseamna ca nu e munca si aia.
Sau sa fie femeie de servici, ori munci necalificate de tot felul, e nevoie de toti in societate, nu doar de aia cu studii.
Nici o munca nu e anormala.
Infractiunile sunt anormale, sa furi, sa dai in cap, sa violezi, talharesti (furt cu violenta), sa deranjezi pe altii, nu cand iti castigi banul cumva pe timpul tau vandut.
In Germania e vazut asta ca ceva normal, doar noi romanii suntem inchisi la minte, si mai vrem sa ajungem ca aia pe economie si ordine, nu avem cum cu mintea asta.
Acolo si prostituattele au carte de munca, platesc pensie, somaj, impozit si tot, e cautare deci cerere, asa ca e util, se reduce rata violurilor prin asta, are sens, nu e asa aiurea.
Ca daca ar fi doar aia cu studii ar muri cu zile fara gunoieri, femei de servici, salahori, etc, etc, nu le-ar mai aduna nimeni rosiile de pe camp, etc.
O sa trebuiasca sa faca ei muncile alora fara meserie, si sa vedem daca le convine,
Intrebarea de baraj e de ce n-ai invatat TU Engleza pana acum? Scoala e obligatorie, in scoala ar fi trebuit sa inveti o limba straina. Cea mai frecventa e Engleza.
Cum de n-ai invatat pana acum?
Ti-am dat un exemplu, cum si tu ai dat exemple legat de cei de la IT ca au pregatire si nu stiu ce, deci?
Toti absolventii de liceu din Romania ar trebui sa stie o limba de circulatie internationala.
Tu nu ai cum sa te compari cu restul oamenilor care castiga un trai decent.
Doar te-ai dat e gol ca nici pe la scoala n-ai trecut.
Consider ca am alocat prea mult timp pentru o individa care nu merita nici timpul, nici respectul meu!
E ca si cum treci de la tigari la tigari electronice, poate e mai putin nociva dar repercursiuni tot are.
Daca doresti sa faci meseria asta sa nu ai asteptari prea mari la o familie, pentru ca vorba se duce si se intinde, daca afla cineva o sa afle tot orasul. Majoritatea barbatilor nu o sa accepte sa faca o familie cu tine si copilul tau o sa fie luat la misto la scoala, chiar daca faci bani, gandeste-te ce vrei mai mult
Barbatii inchisi la mine nu ar accepta, cine intelege ce se intampla acolo nu are de ce sa fie deranjat, plus ca nu ma intereseaza ce zice orasul sau lumea, un om cu ocupatie constant nu il intereseaza ce fac x si y, ca idee.
Asa ca, e un job ca oricare altul.
Atunci cauta-ti draguta un barbat deschis la minte, care eventual sa nu aiba burta, 50 de ani, chelie si vreo 3 copii pe langa plus impotenta. Te retine cineva? Cine isi cunoaste valoarea stie ca partenerul de langa este oglinda sa, asta e o meserie taboo care pateaza si oricat de mult ai incerca tu sa dai rahatul cu zahar n-ai cum sa negi ca lumea o sa te arate cu degetul dar si mai mult pe barbatul de langa tine si pe copii tai, ori esti deluzionala ori duci lipsa de materie cenusie, daca ai idee ce e aia
Imi dau seama ce viata ai daca te intereseaza ce zice lumea sau daca te arata cu degetul, cel mai trist e ca dai si tu pareri...
De aia intrebi pe TPU, ca nu te intereseaza ce zice lumea!
Sincera sa fiu am intrebat doar de curiozitate, nu de alta.
Nu e un job normal
Nu știu ce părere au alti useri sau oameni în general dar eu o văd ca pe o,, Pr*stitutie Online"
Stau la calculator dar îți arăți corpul..deci da
Pai, nu te atinge nimic, nu ai nicio interactiune sexuala cu nimeni in acest domeniu, deci nu e prostitutie!
Despre ăla care fac Onlyfans ce zici?
Acolo e tot ceva normal?
Alea*
Acolo sunt doar poze, tu nu ai vrea sa faci bani din poze? hai sa fim seriosi
Acolo e por no grafie la propriu. Pozele sunt doar la profil
Știi ce poze nu?
Nu o spun cu răutate dar câți ani ai?
Părinții chiar nu se ocupa de tine?
Sa zicem că vrei sa faci așa ceva..nu știi ce o sa urmeze după?
Dece alegi să-ți vinzi corpul așa pentru bani?
,, Vorbim de videochat"
Acolo nu pune mana pe tine nimeni dar te vede dezbrăcată, ți-ar plăcea așa ceva?
Să facă unul de pe acolo screen..sa ajungi pe net.iar după aia să vadă părinții tăi pozele?
Eu nu am înca copii. posibil ești foarte tânără cum sunt și eu.dar dacă o să am o fata pe viitor o să o educ sa nu aibă o așa gândire
Ai auzit expresia
,, Așchia nu sare departe de trunchi"?
Daca tu faci așa ceva viitori tai copii ce o sa învete?
Cine știe poate vor alege metoda,, neonline"
Așa că ce vreau sa spun e sa te mai gândești..degeaba vin bani daca apar altele mai rele pe viitor
Nu e o jignire, e mai mult un sfat, sau mai multe
Succes, sper că te mai gândești
Ai avut onlyfans, te stii?
Chiar sunt curioasa ce crezi tu ca o sa urmeze dupa?
"Ai avut onlyfans, te stii?"
Ce fel de intrebare e asta? Atat poti tu?
Crezi ca onlyfans e vreun club secret, crezi ca ce e acolo nu ajunge gratis in alte parti ale online-ului?
Stii ceva..am încercat sa te ajut.cel mai bine e sa vezi tu cum e, dar o sa regreți.
Sigur, tu ai viata perfecta fara regrete.
Nu am zis asta..doar fa ce crezi, consecințele o să le vezi tu cu timpul.
Sanatate
Sper ca iti dai seama ca nu pe mine ma ajuti. Nu eu am deschis discutia
Scuze am apăsat pe,, Răspunde" la întrebarea ta. Nu a fost cu intenție
Buna seara, draga petroneladiva882882.
Inainte sa incep a-ti spune ce cred eu despre asta. Vreau sa intelegi ca iti vreau binele, sfaturile pe care ti le spun acum daca le vei asculta, nu vor face altceva decat sa iti aduca fericirea pe care o meriti! Deci te rog, asculta-mi sfatul, nu neglija ceea ce iti spun, ci gandeste-te bine.
Intai vreau sa iti definesc ce inseamna video-chatul. Video-chatul este prostitutie numai ca este virtuala.
In opinia mea, vidoechatul nu il consider o munca ca oricare alta pentru ca este foarte nociva, imorala si pacatoasa. Si acest lucru il condamna chiar si cuvantul lui Dumnezeu (Creatorul tuturor lucrurilor din ceruri si de pe pamant). In predica de pe munte, Isus spune : "A-ti auzit ca s-a zis sa nu preacurvesti, DAR eu va spun, cine se uita la o femeie si a poftit-o in inima lui, a si preacurvit cu ea ". Isus condamna pe cei care pacatuiesc dar condamna si pe cei prin care vine pacatul el. Atunci cand iti expui corpul tau la alte persoane, provoci pofta in inimile lor si astfel ii faci sa pacatuiasca, chiar daca nu te ating. In mintea lor ei nu iti dau valoarea pe care o meriti.
Si eu sunt un barbat tanar, care respect fetele si le dau o mare importanta. Lucrurile care va caracterizeaza fata de noi barbatii, este frumusetea, delicatetea si blandetea. Eu nu as putea niciodata sa privesc o fata ca pe un obiect de satisfacere si nici nu-mi doresc cu niciun chip ca tu sa te lasi privita doar ca pe un obiect. Ai valoare, si meriti sa fii cu adevarat fericita.
As dori sa vedem un pic care is beneficiile si care sunt repercursiuniile
Beneficiile pe care le poti avea din Videochat sunt doar banii. Totusi, banii au dovedit, ca nu aduc fericirea. Multi milionari s-au sinucis, pentru ca au sesizat ca fericirea, acea umplere a golului din inima, nu-i aduc banii. Banii, averea, faima sau puterea sunt trecatoare, toate se duc, deci ce folos sa le ai? Poti avea o bucata de paine si sa traiesti in curatie, intr-o casatorie frumoasa si sa fii fericita sau poti avea toti banii din lume si sa fii singura si nefericita.
Repercursiuniile care vor veni din aceasta sunt foarte mari. Cel mai mare fiind pacatul. Tu, cat si eu, avem un suflet pretios, care intr-o zii, fie ca vrei sau nu, va pleca de pe acest pamant. Si daca nu ne pocaim, si ne intoarcem din toata inima la Dumnezeu, vom suferi etern, asa ca numai asta ar fi destul doar sa te faca sa te intoarca din acest drum. Dar pe langa asta este faptul ca : iti patezi imaginea, copii tai vor avea de suferit, dragostea cea mai intima care ar trebui sa fie doar intre tine si sotul tau, va avea de suferit. Vei fii privita doar ca pe un obiect de satisfacere. Barbatii care te vor aprecia, nu te vor aprecia pentru ceea ce esti, ci pentru trupul tau. Dar cand trupul tau va imbatrani, se vor duce la alta.
Si mai sunt multe altele, dar s-a facut destul de tarziu si nu mai pot scrie
Asa ca te rog, gandeste-te bine la aceasta! Iti vreau binele chiar vreau sa fii fericita! Te rog, daca ai ceva intrebari sunt mereu la dispozitia ta ca sa te ajut. Orice intrebare e bine-venita, sunt aici sa discutam si sa ne sfatuim. Multumesc mult pentru atentia acordata. Seara frumoasa si binecuvantata sa ai!
Părerea mea e că e în regulă să faci orice vrei dacă te simți tu okey cu lucrul acela adică să fim serioşi ce om preocupat cu viața lui mai are timp să se uite în gura la alții, din punctul meu de vedere la videochat nu e vorba doar de banii ai şi alte satisfacții în meseria acesta îți faci acea viață perfectă dar asta e doar părerea mea.Eu consider că doar persoanele puternice şi asumate pot face această meserie controversată de aceea uni nu sunt de acord pentru că ei nu sunt suficenți de puternici pentru asta, şi eu vreau să activez în domeniu şi să îmi transform viața la 90 de grade să zicem aşa pentru că chiar asta se întâmplă în meseria asta am văzut cazuri în care videochat ul şi onlyfans a schimbat viața la fete. Sper să ai succes!
Salut, draga mea Vanessa0911. E destul de tarziu si nu pot scrie multe. Dar iti scriu foarte pe scurt.
Mi-a atras atentia fraza aceasta din replica ta, si anume : "E in regula sa faci orice vrei daca te simti tu okey cu lucrul acela", aceasta fraza este foarte neinteleapta, pentru ca, daca o aplici in viata reala, vei ajunge sa te ruinezi. Daca mereu iei decizii bazat pe simt, pe dorinta si pe emotie, fara sa o treci prin filtrul ratiunii, ajungi sa faci greseli cu repercursiunii mari, si acesta este unul din ele : Videochat-ul.
Aceasta prostitutie virtuala iti strica imaginea, si nu ti se mai da valoarea care ti se cuvinte. Baietii te vor vedea doar ca pe un obiect de satisfacere, ci nu ca pe o persoana. Eu te vreau sa fii fericita si implinita. Banii nu aduc fericirea. O fata isi doreste sa fie iubita(Cu adevarat) si apreciata. Video-chatul iti fura aceasta, desi primesti bani, niciodata nu vei fii iubita pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce oferi, si aceasta la un moment dat se va termina. Si pe langa asta in Cuvantul lui Dumnezeu, acest lucru este condamnat. Isus in predica de pe munte spune :"...Dar eu va spun ca cine se uita la o femeie si o pofteste, a si preacurvit cu ea in inima lui". Dumnezeu condamna pe cel care pacatuieste cat si pe cel prin care vine pricina de pacatuire.
Te rog, gandeste-te la ce am zis si nu ezita sa imi pui intrebari. Sunt aici, ca sa te ajut, cum pot. Multumesc mult de atentie!
Să vinzi tutun şi alcool nu e moral şi nici pe placul lui Dumnezeu? Nu cred sau să fii dansatoare orientală sau de orice alt gen la fel nu prea e un lucru moral.Eu nu am nimic cu credința şi cu chestia să fii credincios dar fiecare face ce vrea şi e normal să existe şi persoane care sunt dispuse să facă astfel de chestii dacă nu fac eu videochat oricum face alta deci cam tot aceiaşi chestie, aşa sunt unele persoane din care fac parte şi eu suntem dispuşi să practicăm aşa ceva din diferite motive şi nu neapărat pentru banii adevărat că sunt și care fac pentru banii cei mai mulți pur și simplu e vorba și de faimă și de şanşa la o altă viață prin asta cum e în cazul meu, job ul ăsta e un moft pe care nu şi l perminte oricine să îl facă pentru că e fără griji că un loc de muncă normal. Familia mea e credincios de exemplu maicamea e pocăită şi eu cred în Dumnezeu dar dacă asta e meseria sau cum vrei tu să o numeşti pe care o vreau asta e dacă greșesc acum şi nu îmi dau seama Dumnezeu oricum mă vă ierta oamenii oricum sunt foarte răi şi aşa deci o să fie cam la fel când o să afle cu ce mă ocup, despre mine spun mulți că fac videochat și onlyfans deci sunt minoră am 17 ani lumea oricum vorbeşte degeaba e aceiași chestie practic.
Salut din nou Vanessa0911. Intr-adevar tutunul si alcoolul sunt lucruri imorale datorita faptului ca au stricat multe familii, si au condus oamenii la ruina. Asemenea si prostituatiei, datorita ei s-au stricat multe familii, au fost divorturi, certuri, inselari, neincredere etc.
Prostitutia ruineaza atat in domeniul real, cat si virtual. Sotia isi pierde increderea in sot, sotul in sotie. Eu de exemplu, fiind sot, m-as simti extrem de gelos, cat si afectat sa imi vad sotia daruindu-se altora. Eu o vreau doar pentru mine, asa cum si ea ma vrea doar pentru ea.
Ai spus "asta e daca gresesc acum si nu imi dau seama, Dumnezeu oricum ma va ierta, oamenii oricum sunt foarte rau". Aici, din pacate, adevarul este altul. Biblia ne relateaza de multe ori prin apostolul Pavel spunandu-ne : "Nu va inselati, curvari, preacurvari, malahiile, sodomiti (cei care fac lucruri urate de acelasi sex) etc., nu vor intra in imparatia lui Dumnezeu".
In concluzie, cei care se ocupa cu lucruri care biblia le condamna (si le condamna pentru ca distrug si duc la ruina omul, cat si pe altii), nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu. De aceea, trebuie sa te pocaiesti, si tu, si eu si in fiecare zii sa stam aproape de Dumnezeu si sa ne ferim de pacat, pana la capat.
Asa ca te rog, draga mea Vanessa, nu iti stiu povestea ta de viata, sau cum ai ajuns sa fii de acord cu prostitutia virtuala, dar pot sa iti pun sigur ca e pacat, si in joc e viata ta vesnica.
Daca mai ai ceva intrebari, sunt aici sa te ajut. Multumesc de atentie!
Interesant pe aici? … dar medic, inginer, contabila… nu mai sunt la moda? Nu vrea nimeni sa devina…?
Poate vrei tu sa devii, cine stie
Sau poate au trecut chiar ani buni de cand am devenit inginer? Asa ca mai las si generatia tanara…
Stai si tu aici ca te plictisesti, nu?
De ce e periculos?
Pentru ca raman inregistrari cu tine facand chestii trestii la videochat si s-ar putea sa ai probleme mai tarziu, cand te apuci de alta meserie. Adica apar inregistrarile si ti se duce vorba!
Nu ramane nicio inregistrare, totul e live acolo.
Nu m-ai inteles! Nu te filmeaza sau inregistreaza firma la care lucrezi sau siteul. Te inregistreaza clientul si tu nici nu stii ce face!
Membru* oricum Romania e blocata, datele personale nu ai voie sa le dai, asa ca, nu vad unde e problema
anonim_4396 întreabă: