|

Ce parere aveti despre teoria de a imparti oamenii in urmatoarele categorii sociale:

1. Cei care provin din clasa sociala superioara: (familii bune/mai instarite/educate) si s-au realizat in viata.

2.Cei care provin din familii bune, --II-- DAR ei personal au esuat in viata.

3. Cei care provin din clasa inferioara (saraci, zone defavorizate, caracterizati de incultura generale) si au ramas la acelasi nivel.

4.Cei care provin din clasa inferioara (saraci, zone defavorizate, caracterizati de incultura generale). Dar totusi s-au realizat in viata, ajungand la un nivel de trai ridicat.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

O tampenie,pentru mine conteaza sa fi un om sincer,serios, nu o tarfa cu o mie de fete,indiferent din ce clasa sociala esti sau ce rasa esti,si daca esti din africa te privesc cu drag daca esti om de omenie, romanii au multe vorbe taranesti,lucru mare e omenia, nu inseamna ca daca esti sarac trebuie sa fi privit de jos, astea sunt prejudecati congitive, am cunoscut bogati romanii =niste gunoaie umane care au ajuns asa prin hotie, coruptie si saraci mult mai educati, culti si de omenie

https://www.youtube.com/watch?v=n-C5X8geGME

de Dragnea ce crezi?

| a răspuns:

Categorisirea ta omite categoria de mijloc unde se incadreaza majoritatea populatiei.
Vad cu asimilezi cultura cu bogatia dar nu e asa. Pot fi familii instarite dar needucate asa cum pot fi si familii educate dar nu prea instarite.
Nu poti tu stabili daca un om s-a realizat sau a esuat in viata. Asta nu o indica locul lui munca sau casa in care traieste ci ce simte el in sufletul lui. El stie daca a realizat ce a dorit sau a esuat.

| a răspuns:

Nu doar teorie, E realitatea. Probabil Depinde de multi factori, de obicei care sunt jos si Rãmân tot acolo dau vina pe sistem, aratã cu degetul in loc sa se uite la ei insisi, accepta niste minciuni fantezice decât un adevar crud.