| Tekken33 a întrebat:

Ce părere aveți despre un om tăcut?
De ce se spune ca sunt puternici, periculoși si inteligenți? Ați fi prieten cu o persoana mai tacuta?
Voi cum sunteți?

15 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Si oamenii tacuti sunt tot oameni, la fel ca restul.laughing Nu e nicio regula ca sunt mai puternici, mai inteligenti si mai nu stiu cum.In viata reala totul depinde de o complexitate de factori, nu de horoscop sau alte prostioare care incadreaza toata populatia planetei in niste trasaturi si etichete basic.

| Hyperion7 a răspuns:

Un om tăcut este un prieten de nădejde și un dușman de temuthappy
Se spun că sunt asa pentru că ei se descurca singuri,nu apelează la cineva sa ii ajute, periculoși sunt că nu știi ce gândesc, din moment ce nu verbalizează, iar inteligenți sunt pentru că ascultă, văd și gândesc mai mult decât un om obișnuit, inteligenta se mai trage și din faptul că ei sunt buni ascultători și știu ce sfat ar fi ok pentru tine.
Desigur, de ce nu?
Eu sunt o persoana destul de tăcută și mi-e foarte bine așa big grin

| Tekken33 explică (pentru Hyperion7):

Tu tăcut? Vad ca dai răspunsuri bună, ești smart, cred ca ai mulți prieteni

| Hyperion7 a răspuns (pentru Tekken33):

Eu tăcut,dahappy
Într-adevăr,nu zic că nu ofer răspunsuri decente, însă multe informații le-am acumulat tocmai pentru că am analizat situații,am privit din alte perspective, unele domenii m-au interesat, in timp ce unele răspunsuri vin din experiența personală.
Multi "prieteni" voiai să spui happyN-am nici de aia, aia mă caută doar când au nevoie
Btw, apreciez big grin

| CleanHeart a răspuns:

Sunt doar 2 tipuri de oameni, introvertiți și extrovertiti și unii se manifesta în interiorul lor, alții vocal in exterior și mai e categoria ce le face pe ambele in egală măsură dar caracterul rămâne la fel și fiecare energie de om are frumusețea ei

| Drake21 a răspuns:

Toti oamenii sunt puternci periculosi si inteligenti difera doar stilul imlplementat de mic

| Drake21 a răspuns (pentru Drake21):

Eu nu subestimez pe nimeni

| LaviniuAna a răspuns:

Ai uitat sa adaugi: deprimati laughing

| Hyperion7 a răspuns (pentru LaviniuAna):

Din contra, știi ce liniște, motivație și chef de viață am când sunt doar eu cu muzica? Pfăleilaughing

| Alexzzzzzzzz a răspuns (pentru LaviniuAna):

De ce ar fi cineva deprimat ca nu e inconjurat de prosti =)?

| Tekken33 explică (pentru LaviniuAna):

Ești superficial zano, sunt oameni tăcuți care nu au depresie, care sunt ok cu ei însuși, chiar și oamenii sociabili pot fi depresivi în unele cazuri.

| snsnssajsnana a răspuns:

Oamenii tacuti spun lucruri despre ei ca sa se simta mai bine. Din experienta mea, cei tacuti in general sunt fie prostanaci fara pareri despre nimic, fie traumatizati si inhibati. Am amici tacuti, nu sunt niste genii.

Răspuns utilizator avertizat
| StoicAnalysis a răspuns (pentru snsnssajsnana):

Da, sunt si acestia printre ei, dar eu cred ca ai fi uimit de ce pot gandi, daca le-ai da ocazia si incurajarea sa o faca. O metoda sa afli asta, e sa te joci cu ei un joc de societate, cum ar fi activity. Intotdeauna o persoana introvertita gandeste mai mult decat un om obisnuit. Inhibarea lor, in timp, va fi mai mica sau chiar va disparea, si vor ramane cu bagajul de cunostinte pe care l-au adunat pe tot parcursul timpului.

Si inca ceva, oamenii tacuti, sunt de fapt mai inteligenti, pentru ca nu cer ajutorul la fel de des cum cer oamenii obisnuiti. Ei fiind nevoiti sa isi rezolve singuri problemele in mai toate aspectele. Acest lucru le da experienta de viata mai mare si cunostinte mai multe. De asta se zice ca sunt inteligenti. Nu pentru ca ar fi genii, ci pentru ca pot face lucruri ce in mod normal alte persoane le pot face cu ajutorul altora.