Buna
In primul si-n primul rand cartile lui Ben Carson au avut un impact foarte mare auspra mea, deoarece sunt carti motivationale perfect potrivite la varsta adolescentei.
In al doilea rand cartile lui Serlock Holmes gen politist, detectivi, daca iti place mie mi-au placut
In final, recomand din caldura carti autobiografice a lui Ben Carson pentru ca iti schimba foarte mult viziunea asupra invatatului.Anticipat!
- Serialul Dr. House, deoarece mi-a ''predat'' multe lecții de viață și m-a ajutat să îmi clarific unele întrebări despre caracterul pe care un om îl poate avea și motivele schimbării caracterului oamenilor.
- Serialul Switched at Birth, deoarece m-a încurajat în a învăța limbajul semnelor, ceea ce m-a ajutat mult în viață (până acum)
- Filmul Suicide Room, este despre un bisexual (Dominik), care este batjocorit. Se îndrăgostește de un coleg și acesta îl face de râs printr-un incident de la ora de sport (în care îl excită pe Dominik și lucrul ăsta aducând la apariția multor comentarii urâte). Dominik se închide în camera lui unde este ademenit de o fată, Sylvia. Se îndrăgostește de ea și se închide în camera sa pentru a petrece cât mai mult timp cu ea, care deja stătea în camera ei ani buni, fără să iasă. Îi schimbă comportamentul Dominik trăind doar pentru ea. În final, Dominik se sinucide.
Este o dramă dar și o lecție de viață:
Nimeni nu este singur și oricât de dură ar fi viața, trebuie să o trăiești.