| BitchInRedDress a întrebat:

Ce se intampla daca ajung suveranistii la putere? Cum veti mai posta tiktokuri si asculta manele?

10 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

1. Rezolva Tiktok cu o $paga sănătoasă la " suveranisti "
Mai rau ca în Coreea de Nord nu cred ca pot face!

| LisaJulie a răspuns:

Cel mai probabil vor face un referendum pentru iesirea din NATO sau UE dar nu va fi relevant deoarece romanii vor nu vor vota in numar mare pentru asa ceva! Legi impotriva avortului si lgbt vor incerca sa dea, dar cred ca UE le va oferi sanctiuni asa cum se intampla in Ungaria, Polonia sau Bulgaria

| StoicAnalysis a răspuns:

Habar n-am. Dar la ce minte au, cu siguranta nu as vrea sa ajunga la putere.

| siriusblack98 a răspuns:

Ticktock nu am, manele nu ascult. Alte restrictii mai sunt? rolling on the floor

suntserios
| suntserios a răspuns:

Slabe sanse mai au acum

| BitchInRedDress explică (pentru suntserios):

200 mii voturi ti se par slabe sanse? Ma faci sa rad

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Da. 200 mii voturi la prezidențiale sunt nimic.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru LisaJulie):

Aiureala. Viktor Orban este suveranist și nu iese nici din NATO, nici din UE. Suveranist, în accepțiunea de astăzi, înseamnă să nu stai cu capul plecat. Era o vorba pe care lumea o spune parțial: "Capul plecat sabia nu-l taie, dar nici soarele nu-l vede".

| LisaJulie a răspuns (pentru Salontanul):

Nu știu de ai vrea unul din suveranisti la putere, dar in fine fiecare cu opinia lui! Eu ma întreb unde erau acești oameni de care nimeni nu a auzit pana acum câțiva ani! Dacă iubeau țara atât de mult, de ce au apărut acum?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru LisaJulie):

A mocnit de mult timp ura impotriva lingailor. Acum a izbucnit. In tara asta nu mai este nimic al nostru. Gazul merge la austrieci si unguri, apa la francezi, padurile la austrieci, etc. De ce au aparut acum? N-ai vazut ca hotii sunt primii. Abia apoi sar cei cinstiti sa se apere. Au furat tara asta de au rupt. Acum, cand Piedone incearca ceva, sar toti pe el.

Întrebări similare