Buna,pai,in primul rand, momentele in care obtin ceea ce imi propun, momentele de reusita.De exemplu, daca doresc sa iau o nota mare, invat si o obtin, sunt foarte fericita.Sau,cand vad pe internet ori intr-o revista o geaca frumoasa, pe care o gasesc in magazin a doua zi si am posibilitatea sa o cumpar, sunt foarte fericita, de asemenea.Sunt o multime de lucruri care imi redau fericirea si zambetul, unele poate nesemnificative pentru altii insa importante pentru mine.De exemplu,cand am pofta de ciocolata insa nu am si,peste o ora, imi aduce cineva fara sa ii spun persoanei respective sa imi cumpere, sunt fericita
. Cand revad rudele plecate in strainatate, ori pe baiatul pe care il plac, si astea sunt momente ce imi aduc fericirea in suflet. Sper ca te-am ajutat!
Hey!
Singurul lucru care mă face fericită este să fiu înconjurătă de oameni care mă apreciază şi spre bucuria mea, chiar aşa este.
Byee!
Ma pot dace fericita o tona de lucruri.O clipa cu iubitul,dragostea lui,dragostea familiei, un corn cu ciocolata
Intalnirea cu o personalitate pe care o admir, o calatorie, reusita in ceea ce fac, o zi la mare etc etc.Sunt o gramada de lucruri
Dar..cred ca ceea ce ma face fericita cel mai mult, si ceea ce ar trebui ca pe toti sa-i faca cei mai fericiti.e ca sunt sanatoasa.Sanatatea ar trebui sa o pretuim din plin. Faptul ca nu am nici o problema.Privind atatea cazuri cu oameni bolnavi la varste fragede, ma face sa apreciez tot mai mult viata.Si da.Ma face fericita faptul ca sunt sanatoasa
!
doarUnCopilprost întreabă:
Eli3444 întreabă: