Bianca, filmele sunt filme. Uita-te si la back-stange-ul din spatele filmului aluia sa vezi ca nu e asa cum pare.Murim peste 2 ani, dam coltu`, ne canta un sobor de preoti si dusi suntem.Toti murim.Esti prea tanara ca sa iti dai seama ca oricat de mult ne-am dori nu putem trai vesnic.Crezi ca daca va veni sfarsitul lumii va scapa cineva?
Mie mi se pare o prostie.Nimeni nu stie cand e sfarsitul lumii.Nimeni nu s-a dus sa vorbeasca cu Dmnezeu sa il intrebe apoi sa vina inapoi pe pamant sa ne spuna si noua.Filmele sunt regizate.Intradevar filmul 2012 este superb, l-am vazut si eu dar nu are legatura cu realitatea, cum a spus si "DoarEu" asa s-a spus si de anul 2000 si nu am murit nu e asa? Nu iti fa griji. Daca va fi sfarsitul lumii vom muri cutoti si vom avea o alta viata, mai buna in alta parte!
Nu, nu va fi sfarsitul lumii. Soarele mai are de trait muuuult si bine, miliarde de ani. Pe cand Soarele va inceta sa mai straluceasca omenirea de-atunci isi va fi gasit deja o alta planeta pe care sa traiasca!
Eu nu cred.Asa se spunea si de anul 2000.Ca o sa fie sfrsitul lumii, si nu a fost nici un sfarsit![]()
Asa ca nu te ingrijora
anonim_4396 întreabă:
Sclipiciii întreabă:
Creioane COlorate:)) întreabă:
Lovepoison întreabă: