De unde atat frustrare pe tine?
ala cu audi nu prea stia pe ce lume e, daca stia sa conduca masina aia facea loganul
Nu ma intelege gresit, sunt fan Audi si BMW, dar nu cred ca un Audi de 2 tone cu 200 cp ar bate un Logan de 150 cp, mai usor cu o tona intre semafoare. Oricum pe distanta lunga sigur l-ar fi batut Audi-ul deoarece are cutie de viteze cu trepte mai lungi. Deci nu te oftica, cand vezi ca mioritica noastra bate masini nemtesti la "liniute", in orice caz prin raspunsul tau eu inteleg ca esti unul dintre specimenele pe care le-am spus mai sus.
Aia numai mioritica noastra masina nu e. cand o sa faca Dacia la Pitesti Dacii de 150cai atunci mai discutam, pana atunci comparatia nu iti are sensul. s a facut o liniuta intre o masina de serie condusa prost si o masina preparata special pentru treaba asta. sper ca macar era facut de cineva care stie ce face si nu de un cocalar asa cum ii numesti tu care a pus un motor care la urmatoare linita rupe caroseria in 2.
E motorul de 1.4 original doar ca are turbina, banuiesc ca si interne intarite, nu cred oricum ca ai inteles, eu voiam sa spun ca cilindreea si marca nu conteaza intodeauna.
Normal ca nu conteaza marca sau cilindreea... conteaza cilindreea, cuplu, cutia de viteze, sasiul, evacuare, cauciucurile, greutatea, aerodinamica, soferul