Abh
| Abh a întrebat:

Copiii au tendinta sa-si bata joc de persoanele mai aparte ( handicapati, copii cu ochelari, etc.). De ce credeti ca se intampla lucrul acesta?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Datorita lipsei de educatie a parintilor!

NOname
| NOname a răspuns:

Din cauza lipsei de educatie. Plus mai e si rautatea, nepasarea, caracteristice unor copii abuzati sau, din contra, prea rasfatati de parinti.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lipsa de educație familială și școlară își spun cuvântul.
Pa, pa.

| Airplane a răspuns:

Pentru ca nu sunt educati si nu stiu sa aprecieze sanatatea pe care le-a dat o Dumnezeu happy

| Tourniquet a răspuns:

Pentru ca majoritatea sa uita la desenele astea needucate, ori au primit "educatia" asta. Sincer, si eu am ochelari si facea un pitic de clasa 1 " Ochelarista, ochelarista. Ha, ha!" si daca ma intorceam eu la el fugea. rolling on the floor
Eh, needucatia asta e mare @Abh. Needucatia, neatentia si nepasarea fata de copii din partea parintilor!
Doar au stiut sa resfete, sa resfete, sa resfete si sa needuce copilul! Atat.
Mai e varianta cu desenele astea animate. Sincer, se uita verisorul meu de 5 ani la desene si era un desen in care unul purta ochelari si facea un prieten de-al lui cica " Ha, ha. Aragaz cu patru ochi! ", deci daca si in desene se invata violenta, jigniri, needucatie... Ce mai sa zicem de realitate!
Mult mai bune erau desenele acelea; Tom si Jerry, Viata cu Louie, Copii de la 402, Familia Flinstone, etc.
STOP VIOLENTEI SI AGRESIUNI VERBALE!
Pa, pa!

| Libelle a răspuns:

Sunt rezultatul unor parinti care au fost mult prea ocupati de a le oferi luxul, si chiar mai mult decat ce au nevoie. I-au invatat cu banii in mana zilnic, le-au permis multe, le-au pus tot ce aveau nevoie la picioare.Acei copii nu au vazut cum e sa iti mai fie si greu.
Si isi bat joc de altii.Sunt rautati, rezultate din neglinjenta parintilor asupra educatiei odraslelor lor, fite, de care unii scapa la un moment dat, altii raman asa.

Răspuns utilizator avertizat
| Georgiana2905 a răspuns:

Lipsa celor 7 ani de acasa! Anturajul

| pustiinocent a răspuns:

Pai si eu sunt upic mai grasuta fata de ceilalti si mereu rad de mine copiii eu cred ca ei sunt prea rasfatati si needucati nu conteaza ce parinti au. am intalnit cazuri si de copiii de primar avocat sau eu stiu mai ce si tot rad de tine conteaza sa fi tu tare si sa treci peste