Depinde de la caz la caz. Dar peste 90% dintre adulti, iti vor spune, ca pentru ei copilaria chiar este (a fost) cea mai frumoasa perioada din viata. Toti am vrea sa ne intoarcem in copilarie macar pentru o clipa...in acea dulce nepasare, lipsita de griji, cand stii sa te bucuri de orice lucru marunt, cand traiesti fiecare clipa la maxim...
Euuu:XMai ales de la 12 ani in sus:X:XE bine sa stii ca nu ai nici o problema...(cat esti copil)
Eu sunt de acord cu tine. Adolescenta e pe primul loc. Atunci iubesti simti. Copilaria ar fi pe locul doi.
I don't like that... just I have one brother and now just he is very happy I'm don't, just... sometimes[and now I'm very angry and is my birthday :-( ]
Spune-mi dacă prin copilărie te referi cam până la 9-10 ani sau până la 15-16 ani, ca să știu ce răspuns să îți dau. Baftă
Sunt de acord :X
Imi lipsesc serile pierdute in fata televizorului la tom si jerry, la scooby doo sau mikey mouse
imi amintesc cat de mult imi doream role, nu haine de firma. Imi e dor de noptile petrecute cu cea mai buna prietena, bataile cu perne![]()
Ma gandesc cum alergam de dimineata pana seara, fara incetare fara sa ma gandesc ce forme adaug sau cat de obosita o sa fiu. Cum credeam ca prieteniile dureaza pentru totdeauna. Ma gandeam ca imi voi gasi printul din povesti, care sa ma faca printesa lui
Nu imi imaginam ca o sa descopar ceea ce inseamna dezamagirea, tristetea.
Imi lipseste totul. Da si in adolescenta e frumos, dar parca se creaza un zid intre copilarie si prezent, intre visele de atunci si cele de acum. Descoperim ce e durerea, dezamagirea si tot ce nu visam in copilarie![]()
pa pa:*
Fiecare varsta/perioada are farmecul ei. Copilaria ar trebui sa insemne joaca, inocenta, lipsa grijilor. Traieste fiecare perioada cum trebuie caci nu le vei mai trai niciodata si bucura-te de fiecare clipa in care esti copil.