| gingergirl1 a întrebat:

Crede-ti ca am făcut o prostie ca i-am dat parola de Facebook băiatului pe care îl plac? Adica "problema" a fost cam ...ciudata)) De asta' seara mă tot zapacea cu un joc,o porcărie de joc,pur si simplu nu pricep ce trebuie sa faci la jocul ala Si avea nevoie de ceva(normal,eu exist doar cand are nevoie de ceva straight face
Si m-a rugat sa intru putin si ii zisesem ca nu inteleg si sa îmi explice...mi-a zis el ce mi-a zis si face " auzi iti zic ceva dar sa nu te superi, îmi dai contul tău, sa joc pana ajung la nivelu' 7 si promit ca nu mă uit la mesaje, la nimic" După o luuunga conversatie i-am dat parola.Pentru ca am fost si un pic "presata" pentru ca mi-a zis ca mai are 5 minute, ca trebuie sa plece Mi-a zis de vreo 3 ori sa am încredere in el si ca îmi promite ca nu va face nimic.
Si sincer ma simteam cam naspa sa nu îl ajut pentru ca el de fiecare data când am avut nevoie de ceva a fost acolo!
Toata lumea mi-a zis ca sunt proasta ca i-am dat contul' dar ....Stiu ca pot sa schimb parola dar.tongue
Vreau sa va întreb pe voi Credeti ca am făcut bine? Cum ati fi procedat in locul meu?
Ps.ma plictisesc

11 răspunsuri:
| Lamaitzza a răspuns:

Nu prea a fost bine ca i-ai dat parola, eu cred c-o sa se uite la mesaje, adica pe bune acum... Daca ai vorbit despre el cu tot poporul te sfatuiesc sa iti schimbi parola cat mai poti. laughing

| Kristinikaaa a răspuns:

Nu numai ca i-ai dat parola, dar tu te vezi cum scrii romaneste? straight face

| gingergirl1 explică (pentru Kristinikaaa):

Sorry laughing, eram pe telefon. Apropo, acum am vazut ca am greseli gramaticale...:-\ dar ma rog

| FadetoBlack a răspuns:

Normală ești la cap, femeie? Hai că un cont nu e mare brânză, dar oricum. Cum gândiți așa, oameni buni?

| cristimihailov a răspuns:

Da, ai facut bine.
In loc sa te chinui sa ii explici diverse, poate el sa citeasca si gata.

| gingergirl1 explică (pentru cristimihailov):

laughing Nu cred, plus de asta eu pot sa imi dau seamna daca a mai intrat pentru ca primesc notificari pe tableta cand intru pe "un nou dispozitiv" happy
Si mai sus de toate am incredere in el si pana la urma urmei nu am secrete de stat la mesaje laughing))

| Dariusuu a răspuns:

Din greșeli învățăm plictisito!

Cum ai putea să înveți din greșeală dacă încă n-ai făcut-o?

Învață din ea!

| Hαppiηеss a răspuns:

Nu ai facut bine.
O parola este ceva personal, nu se da la nimeni.
Este vorba de intimitatea ta.
Ai face bine sa o schimbi si sa nu o mai dai nimanui.

| manuel72 a răspuns:

Daca toata lumea ti-a confirmat ceea ce banuiai, care e rostul intrebarii? Vrei s-o auzi si de la noi? Confirmam!

| YesViRginia a răspuns:

Eu nu as da parola nimanui. Daca ai vorbit in trecut cu o prietena despre o problema sexuala sau despre masturbare.Prietenul tau va poza si cand o sa va despartiti va arata la toata lumea si te va acuza ca tu esti o ciudata! ))