| IlegalSmile a întrebat:

Credeti ca exista extraterestri rolling on the floor?

11 răspunsuri:
| DiDi a răspuns:

Să-ţi răspund sincer, există o oarecare bănuială, însă până nu văd cu ochii mei că e adevărat, rămân de părere că nu există.

| AnaEindragostita a răspuns:

Ana intelege ca extraterestri st oameni din imaginatia copilului si se presupune ca ar exista pe alte planete

| IlegalSmile explică:

Stiam maw normal ca nu exista omuleti verzi(extraterestri) dar am vrut sa vad alti ce parere au happy

| Rukhsandra a răspuns:

Cred ca nu putem fi noi oameni singurele fiinte din univers si ca Pamantul nu e singura planeta populata

| AnaMaria42312 a răspuns:

Da, eu sincer cred, pentru ca nu putem fi numai noi in tot Universul, cum a spus si rukhsandra, in Univers sunt mii de galaxii, cu mii de planete. deci ganditi-va ca nu putem fi singuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la proba contrarie, raman impartialabig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer cred ca da, dar si nu. Da pentru ca nu putem fi numai noi singuri in tot Universul(care e infinit) si nu pentru ca eu sunt genul care nu crede pana nu vede.

| oblivion95 a răspuns:

DA, exista! Daca vrei sa te lamuresti, urmareste cateva documentare despre urmele pe care le-au lasat pe Pamant. Sunt foarte multe dovezi ale existentei lor, dar lumea nu vrea sa creada; nu vrea sa conceapa ca nu suntem de pe singura planeta populata.

Răspuns utilizator avertizat
| IlegalSmile explică:

Omg unii da alti no dupa cine sa mai ma iau?

| Bacemi a răspuns:

Tot ce se poate. Planeaza inca mister in jurul acestei teorii. Nu cred cu ardoare dar nici nu resping aceasta ipoteza.

Întrebări similare