Masoneria este in conducerea Lumii, asa ca de ce n-ar fi si la noi la TPU? Nu suntem noi site-ul cu cei mai multi useri?
Te intrebi daca ne conduc, nu ei acum doar ne studiaza ca pe niste "extraterestrii" pentru ca, unii dintre useri scriu de parca ar mazgali literele pe care le mai cunosc, altii pun niste intrebari de te crucesti, ce pui le-a mai fatat mintea, iar altii se considera lideri de opinie si vor sa-si impuna propriul stil etc.
Vezi ca m-ai provocat si o sa consider ca si tu, inciti lumea TPU ca sa vezi cine vrea s-o schimbe pe Raluca, pentru ca nu este destul de dreapta, frumoasa, intelegatoare etc. Este adevarat?
Eu pot sa-i spun insa Ralucai, sa stea linistita pentru ca, ne-am indragostit de site-ul creat de ea si de alti Admini si ca pentru noi ea este cea mai buna.
Despre faptul daca-mi plac masonii, nu stiu ce sa zic, am citit multe si pro si contra asa ca, eu cred ca ei, fac jocurile monetare ale planetei, ei sunt cei care pot sa ne "crizeze" pe toti, nu numai economic ci si spiritual, cultural, pentru ca ei sunt primul organism care au luptat pentru globalizare.
Nu cred ca-mi sunt la inima dar cum eu sunt prea mica pentru un asemenea concept mare cred ca, cel mai bine ar fi sa nu ne preocupam de ei, pentru ca oricum ei sunt cei care fac "vocea" lumii.
Pai masonii au creat internetul, iar "toti pentru unu" este deviza masoneriei, amintind de binecunoscuta piramida, simbol mason inconfundabil. Nu numai ca sunt useri masoni printre noi, exista o adevarata conspiratie a sionistilor, care se folosesc de pseudonimul lui @harciog, cu scopul de a ne face sa credem ca Raluca si adminii sunt de partea noastra. Sa nu uitam ca ei sunt cei care au creat site-ul, care a acaparat ca o caracatita tot mai multi useri, scopul fiind de fapt acela de a ne dezumaniza, inlocuind persoanele cu avataruri si numele cu nickuri. Tocmai de aceea eu refuz sa am o fotografie la avatar, motiv pentru care am fost si sunt persecutat in continuare.
Romania este numai un exercitiu, un simplu experiment; ai sa vezi ca se va lansa un site www.tpu.com, acesta fiind de fapt scopul sionistilor care conduc lumea. Bine, acum ca i-am deconspirat, vor schimba numele site-ului, nu vor mai spune tpu.com, dar ideea lor de a domina lumea ramane aceiasi.
Apropo, ai observat ca la inscriere ti-au cerut o gramada de date personale, inclusiv adresa de e-mail? Crezi ca degeaba au cerut aceste informatii? Acesta este doar primul pas in crearea unei Noi Ordini Mondiale.
M-ati facut sa rad cu lacrimi, voi trei, harciog, gabriela, regis, cum aiti raspuns la intrebare
Este o intrebare mult pre inteligenta pentru comunitaea careia te adresezi...vezi raspunsurile. Masoneria este acceptata de societatile lumii. Sunt comunitati vechi si traiesc pe ideea de a trai bine...egalitate, fraternitate. Sunt considerati ca unii care doresc sa preia conducerea economica, asta insa ramane neconfirmata. Asi scrie multe, dar e o tema de dezbatere, e greu sa raspunzi asa. Felicitari pentru subiect, poate revii in decemrie, cand nu o sa fie vacanta pentru copii!
Dan, este loc pentru toti. Fie ei masoni, atei, catolici, crestini, musulmani sau orice apartenenta religioasa sau de alt fel pot face parte din aceasta comunitate. Atata timp cat ajuta oameni, sunt bine-veniti cu totii, atata timp cat nu fac propaganda de orice fel. Despre masoni s-a vorbit si se va mai vorbi pentru ca si-au creat acea imagine secreta si de nepatruns...in rest, fiecare cu alegerile sale. Sa-i lasam cu idealurile si credintele lor si ei pe noi. Se stie ca de veacuri vor sa conduca lumea. Ramane la decizia lui Dumnezeu daca asa va fi!