Nu prea ma dau in vant dupa el. Am observat ca uneori chiar se potriveste ce zic ei acolo. Dar probabil ca asta poate fi si doar in imaginatia noastra si facem legatura intre ce au zis ei si ce s-a intamplat. Alteori chiar nu se potriveste ce zic. Acum, daca la hororscop imi zice ca daca maine merg la piscina si in scurgere o sa gasesc o comoara, clar nu ma bag cu capul in scurgere ![]()
Ma intreb. oare de unde scot ei atatea povesti pentru fiecare zodie in fiecare zi? Nu cred ca astrologii cunosc limbajul planetelor
Nu...
Nu cred. ![]()
Dar uneori se adevereste ce scrie acolo. Dar nu in totalitate.
Hmm. uneori. adica am citit horoscopul uraniei de cateva ori si chiar s-a potrivit. dar nu prea cred...norocul si ghinionul ti le faci singur cu mana ta, nu astepti sa iti pice din cer.
Nu cred in horoscop dar nu stiu ce ''forta'' ma atrage sa-l citesc, uneori am amuza cand vad ca e chiar adevarat ceea ce spune la zodia mea de ''berbecutza'' alteori mi se pare o prostie cand vad cat de neadevarat poate fi.
Nu cred
pentru ca fiecare persoana e diferita are un altfel de caracter nu suntem toti la fel
Nu... mi se pare imposibil ca o planeta sa imi influenteze viata si sa mai fie valabil ceea ce scrie in horoscop si pentru cateva milioane de oameni
Uneori, horoscopul are dreptate.Am citit ce spune horoscopul despre zodia mea si are perfecta dreptate. Dar uneori zice doar niste prosti.
Da eu cred an horoscop pentru ca mereu mi sa adeverit ce scria.An fiecare zi al citesc
Nu mai cred de cand am citit ca ma inteleg bine cu Varsatorii![]()
Nici nu putea sa o nimereasca mai pe langa![]()
In horoscop spune mai mereu aceleasi chestii:bani, dragoste si noroc![]()
E imposibil ca din milioanele de oameni in aceeasi zodie sa nu i se potriveasca macar unuia ce zic ei acolo.Si acel el/ea se declara convinsa de puterea horoscopului si ajunge vedeta pe la Otv
Nu cred in asa ceva.Pe langa faptul ca mint de ingheata apele(cand reusesc sa ghiceasca cate ceva nu e decat noroc chior), se mai si contrazic singuri(in unul am citit ca zodia mea nu se prea intelege cu racii si in alta am citit ca zodia mea si cu zodia rac sunt compatibile 100%...).
Astrologia din care provine horoscopul e o blasfemie(prostie sa pacaleasca oameni)deci horoscopul este la fel