| marya a întrebat:

Credeti in horoscop?

Răspuns Câştigător
| Slow a răspuns:

Nu prea ma dau in vant dupa el. Am observat ca uneori chiar se potriveste ce zic ei acolo. Dar probabil ca asta poate fi si doar in imaginatia noastra si facem legatura intre ce au zis ei si ce s-a intamplat. Alteori chiar nu se potriveste ce zic. Acum, daca la hororscop imi zice ca daca maine merg la piscina si in scurgere o sa gasesc o comoara, clar nu ma bag cu capul in scurgere laughing
Ma intreb. oare de unde scot ei atatea povesti pentru fiecare zodie in fiecare zi? Nu cred ca astrologii cunosc limbajul planetelor tongue

15 răspunsuri:
| тєσℓιηα =x a răspuns:

Nu...
Nu cred. straight face
Dar uneori se adevereste ce scrie acolo. Dar nu in totalitate.

| тєσℓιηα =x a răspuns:

Nu...
Dar uneori se adevereste, dar nu in totatlitate.

| TeoPT a răspuns:

Hmm. uneori. adica am citit horoscopul uraniei de cateva ori si chiar s-a potrivit. dar nu prea cred...norocul si ghinionul ti le faci singur cu mana ta, nu astepti sa iti pice din cer.

| Malvina24 a răspuns:

Nu cred in horoscop dar nu stiu ce ''forta'' ma atrage sa-l citesc, uneori am amuza cand vad ca e chiar adevarat ceea ce spune la zodia mea de ''berbecutza'' alteori mi se pare o prostie cand vad cat de neadevarat poate fi.

| mymy a răspuns:

Cateodata am citit horoscopul si fix aia so intamplat hmm cred ca dawinking
dar tu?

| DeDii a răspuns:

Nu cred straight face pentru ca fiecare persoana e diferita are un altfel de caracter nu suntem toti la fel happy

| pengu a răspuns:

Nu... mi se pare imposibil ca o planeta sa imi influenteze viata si sa mai fie valabil ceea ce scrie in horoscop si pentru cateva milioane de oameni tongue

| Angel977 a răspuns:

Uneori, horoscopul are dreptate.Am citit ce spune horoscopul despre zodia mea si are perfecta dreptate. Dar uneori zice doar niste prosti.

| maftei a răspuns:

Da eu cred an horoscop pentru ca mereu mi sa adeverit ce scria.An fiecare zi al citesc

| Razvan a răspuns:

Nu mai cred de cand am citit ca ma inteleg bine cu Varsatoriisurprise
Nici nu putea sa o nimereasca mai pe langaoh go on
In horoscop spune mai mereu aceleasi chestii:bani, dragoste si norocchatterbox
E imposibil ca din milioanele de oameni in aceeasi zodie sa nu i se potriveasca macar unuia ce zic ei acolo.Si acel el/ea se declara convinsa de puterea horoscopului si ajunge vedeta pe la Otvhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred in asa ceva.Pe langa faptul ca mint de ingheata apele(cand reusesc sa ghiceasca cate ceva nu e decat noroc chior), se mai si contrazic singuri(in unul am citit ca zodia mea nu se prea intelege cu racii si in alta am citit ca zodia mea si cu zodia rac sunt compatibile 100%...).

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cred în emisiunea Pasul furtunei.
Pa, pa.

| roxy_2350 a răspuns:

Nu cred. si nici nu citesc horoscopul.

| petruI a răspuns:

Astrologia din care provine horoscopul e o blasfemie(prostie sa pacaleasca oameni)deci horoscopul este la fel

| Ingerasull99 a răspuns:

Nu, dar uneori o nimeresc aia!

Întrebări similare