| Licurici_7465 a întrebat:

Credeti in horoscop? Argumentati, pleasehappy:*

Răspuns Câştigător
| Kassandra1408 a răspuns:

Cred ca exista o relevanta intre horoscop si viata noastra. Nu poti nega faptul ca planetele joaca un rol crucial in dispozitia noastra m la fel cum si mare e influentata de luna, si noi suntem influentati de acsete schimbari.Iti recomand sa iti cauti zodia in zodicul chinezesc care este mai precis si mai detaliat.Si ascendentul este important. Sper ca te-am ajutat :*

9 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Hmm...nu stiu ce sa zichappy
Si da si nustraight face

| User a răspuns:

Oarecum. De ce? Pentru ca de multe ori are dreptatestraight face

| andreea7520 a răspuns:

Nu, pentru că niciodată nu am fost cum scrie acolo şi niciodată nu mi s-a întâmplat ce scrie pe acolohee hee

| Ana-Maria94 a răspuns:

Uneori da, de cele mai multe ori ce am citit in horoscop sau ce zice despre personalitaea zodii mele sunt adevarate.Acum depinde si de ce zice zodia daca imi zice ca o sa primesc nu stiu ce casa sau asa nu cred.

| eveline a răspuns:

Cum zic si fetele mai jos.lumea are nevoie de horoscop numai cand scrie de bine in el.Eu una cred in horoscop.Tot ce a foat scris in horoscop la zodia mea s-a intamplat, bine ca difera de la o persoana la alta dar eu cred:Xlove struck

| Maria_3931 a răspuns:

Iti spun sincer...nu cred, dar iti spun ca il citesc (mai ales de pe wambie)acolo chiar spune adevarat...il citesc ca nu am ce sa fac si m-am obisnuit

| Dizzy a răspuns:

Daca horoscopul ar vorbi despre toate relele ce urmeaza sa se intample, nu l-ar mai citi nimeni. daca ar spune adevarul despre caracterul oamenilor, ar dispare in secunda unu.nu te mira ca horoscopul este numai benefic zi de zi?
citeste.horoscopul pentru amuzament. dar cat sa nu te influenteze in vreun fel, fiindca este periculos. fa-ti si traieste-ti viata cum crezi ca e mai bine. dar nu lua niciodata in seama ce scrie in horoscop.vei pierde multe.

| biabluey a răspuns:

Eu nu cred in horoscop:in intraga lume sunt aproximativ 6 miliarde de oameni si 12 zodii. Asta ar insemna ca la 500de milioane de oameni li se va intampla aceleasi lucruri, ceea ce nu e prea logicwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tongue mai au si ei noroc cand nimeres pe unu sa le fie viata chiar asa dar este doar o coincidenta...

Întrebări similare