| lil_2808 a întrebat:

Credeti in magie sau nu stiu? Credeti ca exista sirene? Sau extraterestrii? Ceva >poza:: Ia sa vadtonguebig grin

23 răspunsuri:
| Roby67 a răspuns:

La 7 ani mai credeam, dar la 14 stiam ca nu mai existawinking

| Orannginna a răspuns:

Acum la intrebarea ta realizez ca nu cred in sirene si minunatii din astea... dar cu magia nu prea stiu thinking
Parca partea asta cu magia inclin s'o cred un pic.

| Miauti a răspuns:

Daca nu ar exista nu sa-ar mai povesti.

| Miauti a răspuns:

Exista! Din experienta mea pot spune si sustin "totul e posibil"

Copilul reptila (il gasiti pe yt)
Copilul pisica (are ochii ca de pisica de culoarea galbena si poate vedea noaptea)
Femeia felina (corpul ei e acoperit de o blana albastruie)
Pitici (in cartea recordurilor este prezentat cel mai mic om "56 de centimetri")
Varcolaci (grupul de circ care este acoperit de o blana )
Sirena (exista cazuri in care unii se nasc cu o membrana care leaga degetele atat de la maini cat si de la picioare )

| andreii2 a răspuns:

-Am vazut multe magii de exemplu.:http://www.youtube.com/watch?v=1EelxZuCAGA
Unele sunt trucuri usoare, dar poti cauta pe youtube si gasesti multe magii din astea.

Cred ca sunt vietuitoare si pe alte planete, galaxii.Nu imi place sa le spun extraterestri.

Sirene nu exista. Daca erau le vedeea cineva pana acum.

| Kidd ♡ a răspuns:

Nu cred nici in magie, nici in sirene si nici in extraterestrihappy->Toate astea nu exista, sunt doar povestistraight facehappy

| AnonimDrummer a răspuns (pentru Kidd ♡):

Ar fi cam imposibil ca in tot universul asta infinit ( eu nu cred ca ii infinat da mnah ) pamantul sa fie singura planeta vietuita

| GdX a răspuns:

E. T sau H2O just add water. Care dintre ele te-ai ametit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-ti zic o patanie: Eram la scoala. Stand in banca, apare un extraterestru si varsa o cana cu apa pe mine.Surpiza! Ma tranform in sirenabatting eyelashes.
Acum, ce parere ai, cred sau nu?

| Sevilica a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu crezi asta e dar eu cred in asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai uitat sa intrebi de vampiri. Si de elfi. Si de minotauri. Varcolaci. Pegas, mit sau realitate? Fetitele Powerpraf. Superman. Batman s. a. m. d.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cred in gnomi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, exista ceva magic in jurul nostru. Dar, nu caut sa-mi explic, prefer doar sa ma minunez! Ea stie... happy O fi sirena? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred in sirene

| 夢想家兩次 a răspuns:

Eu sincer nu cred in magie, sirene si extraterestri. Nu am nimic impotriva cu cei care cred; adica lumea-i un mister.
http://www.youtube.com/watch?v=Z3n_Icl5SNo

| fataaaa a răspuns:

Nu cred in magie.Nu cred nici in sirene, dar cu extraterestrii chiar nu stiu, poate este posibil, dar pana nu vad, nu cred.

| dsada a răspuns:

Nu exista asa ceva

| dsada a răspuns:

Nu nu exista asa ceva ar fi frumos sa poti vrazi dar nu exista

| Ace77 a răspuns:

SIRENE! Povesti de adormit copii de 4ani, cit despre extraterestrii, nu cred ca noi suntem singurele creaturi din univers! oricum stiu sigur ca FANTOMELE EXIXTA!

| anneAlb a răspuns:

Exista sirene dar nu sun frumoase, sunt ca niste monstri acoperiti peste tot cu solzi gri

| Cristinutza14 a răspuns:

Nu stiu dar lumea e mare asa ca nustii ce se afla in ea...

| Sevilica a răspuns:

Eu cred in sirene intra pe saitul asta poze sirene adevarate si vei vedea sau daca vrei videoclipuri poti scrie asa sirene adevarate sau reale sper ca te-am ajutat

Întrebări similare