Acum la intrebarea ta realizez ca nu cred in sirene si minunatii din astea... dar cu magia nu prea stiu ![]()
Parca partea asta cu magia inclin s'o cred un pic.
Exista! Din experienta mea pot spune si sustin "totul e posibil"
Copilul reptila (il gasiti pe yt)
Copilul pisica (are ochii ca de pisica de culoarea galbena si poate vedea noaptea)
Femeia felina (corpul ei e acoperit de o blana albastruie)
Pitici (in cartea recordurilor este prezentat cel mai mic om "56 de centimetri")
Varcolaci (grupul de circ care este acoperit de o blana )
Sirena (exista cazuri in care unii se nasc cu o membrana care leaga degetele atat de la maini cat si de la picioare )
-Am vazut multe magii de exemplu.:http://www.youtube.com/watch?v=1EelxZuCAGA
Unele sunt trucuri usoare, dar poti cauta pe youtube si gasesti multe magii din astea.
Cred ca sunt vietuitoare si pe alte planete, galaxii.Nu imi place sa le spun extraterestri.
Sirene nu exista. Daca erau le vedeea cineva pana acum.
Nu cred nici in magie, nici in sirene si nici in extraterestri
->Toate astea nu exista, sunt doar povesti![]()
Ar fi cam imposibil ca in tot universul asta infinit ( eu nu cred ca ii infinat da mnah ) pamantul sa fie singura planeta vietuita
Sa-ti zic o patanie: Eram la scoala. Stand in banca, apare un extraterestru si varsa o cana cu apa pe mine.Surpiza! Ma tranform in sirena
.
Acum, ce parere ai, cred sau nu?
Daca nu crezi asta e dar eu cred in asa ceva
Eu sincer nu cred in magie, sirene si extraterestri. Nu am nimic impotriva cu cei care cred; adica lumea-i un mister.
http://www.youtube.com/watch?v=Z3n_Icl5SNo
Nu cred in magie.Nu cred nici in sirene, dar cu extraterestrii chiar nu stiu, poate este posibil, dar pana nu vad, nu cred.
SIRENE! Povesti de adormit copii de 4ani, cit despre extraterestrii, nu cred ca noi suntem singurele creaturi din univers! oricum stiu sigur ca FANTOMELE EXIXTA!
Exista sirene dar nu sun frumoase, sunt ca niste monstri acoperiti peste tot cu solzi gri
Eu cred in sirene intra pe saitul asta poze sirene adevarate si vei vedea sau daca vrei videoclipuri poti scrie asa sirene adevarate sau reale sper ca te-am ajutat