Nu stiu cum a fost, la mine a fost prima zi de gradinita. De grupa mare, mai exact. Fiica-mea, ca eu nu am treaba. Totusi nu m-am putut abtine sa observ o gramada de copchii imbracati ridicol. Parca ar merge la nunta sau parada modei, nu la scoala. Eu si la bac am mers in pantaloni scurti si tricou. La o proba eram in blugi taiati si tricou cu Metallica, dar asta nu i-a oprit pe aia din comisie sa imi dea 10 si sa ma felicite personal. Prima zi de scoala ar trebui sa fie ceva lejer. Am impresia ca si multi parinti sunt timpiti si vor sa se dea rotunzi prin intermediul copiilor...
Ai luat 10. Lauda-te gura
Eh, oricum nu conteaza. Nici atunci nu a contat in mod deosebit. Da' nu pot sa zic ca nu m-am simtit oleaca in bine. Mai ales ca aproape toti chishatzii care venisera in costume erau praf, habar nu aveau pe ce lume se afla.
Lasa,lasa ca aveai inima cat elefantul la acel 10. Sa nu imi spui ca nu ai stat fo 7 zile cu nasu pe sus.
Sunt clasa a 11-a. Am fost la scoala doar ca sa-i dau flori dirigintei.
Orarul o sa ni-l dea dansa pe whatsapp iar manualele o sa le primim altcandva.
In rest pot spune ca a fost o zi linistita, fara evenimente demne de mentionat.
Tot in clasa 9-a.
Pe foarte scurt, a fost foarte plictisitor. Unii chiar au impresia ca daca vorbesc nu stiu cat, chiar spun ceva interesant si ii asculta cineva.
Colegii par normali, dar poate asa au crezut si ei despre mine. O sa avem destul timp sa ne cunoastem mai bine.
m7PGmirelapopescu întreabă: