| PaulaPSM a întrebat:

Cum as putea sa curat argintul? stiti ca dupa o perioada incepe sa isi piarda din stralucire si nu prea stiu cu ce sa il curatbig grin dau funditahappy

Răspuns Câştigător
| Lady_4667 a răspuns:

Bună!
Da, argintul îşi pierde din strălucire din diverse cauze cum ar fi abur, praf, apă, transpiraţie, anumite substanţe... ş. a.
Pentru a curăţa argintul pune pe o cârpă umezită, Cif şi freacă bijuteriile.
Dacă vei avea nevoie vreodată să cureţi aurul, pui într-o cană apă şi bicarbonat, introduci bijuteriile în cană şi le laşi acolo o zi sau două.
Sper că te-am ajutat happy
Merit Fundiţa? :*

5 răspunsuri:
| CARMENCITA a răspuns:

Eu il curat cu pasta de dinti si cu o periuta de dinti.Alti il pu in apa la fiert cu putin detergent de vase la foc mic.Asta nu am incercat.Se poate duce si la bijutier, dar mai bine il cureti tu.

| Prajitură a răspuns:

Bicarbonat sau pasta de dinti.
daca folosesti bicarbonat, cel mai bine e sa il dai un pic cu bicarbonat, sa pui putin in un pahar mic cu apa, si sa il lasi acolo 10 minute in bicarbonat.
sau daca vrei sa folosesti pasta de dinti, cu periuta de dinti dai pe el.
bafta!

| frvtel a răspuns:

Il duci la o bijuterie.il curata ei acolo cu ceva solutie speciala si o perioada mai indelungata nu mai ai probleme cu el.Cu bicarbonat sau pasta de dinti merge pe moment, dupa cateva zile se oxideaza din nou.Si nu te gandi la nu stiu ce cost si ti-l face pe loc.

| mb.merqury a răspuns:

Pasta de dintiwinking