...
Nu vreau sa ma gandesc la asta (desi am facut-o deja...arata oribil)
Nu imi vine sa cred cat de adevarat e ceea ce spui.
Insa eu as vrea sa vina apocalipsa cat mai tarziu. Consider ca inca nu am vazut destule in viata incat sa imi doresc sa dispar de pe fata Pamantului.
Sumbru... Al treilea razboi mondial e foarte aproape (provocat de Rusia, evident)
De mica ma gandeam la ceva urat cand auzeam : Rusia.
...
Multi spera, putin si fac ceva ca sa isi fac visele sa devina realitate, eu sunt printre aceia putini. Voi face orice sa imi fac visele realitate.
Dar pot sa am tot ce imi doresc in prezent, momentan nu imi doresc chestii prea exagerate.
Mi-a placut mereu sa cred ca un ideal imaginar irealizabil serveste ca liant unui ideal real maret.
Hmmmm.....Asta nu pare prea okay...De fapt tu vrei sa-mi spui sa nu ma bazez pe tine dar nu vrei sa o recunosti Nuu?
Daca iti zic cum cred eu ca arata viitorul ai zice ca sunt nebuna. Am prea multa imaginatie...
Nu cred ca te-as face nebuna...Pana la urma, sa ai imaginatie e un lucru bun. E parerea ta, eu nu te pot ucide pentru ea.
Eu de unde sa stiu ca nu ai un ciocan la spate? Iti zic daca chiar vrei sa auzi viziunea unei scriitoare asupra viitorului
Sclipirici întreabă: