Eu tind sa cred ca viitorul va fi un loc mai bun. Viata de la suprafata va fi de domeniul trecutului, iar viata underground va domina. La suprafata vor mai trai doar cei batrani care nu vor sa renunte la casele lor sau la viata lor de acolo. Odata underground, totul este diferit. Poti calatorii oriunde in lume, cu masini care leviteaza, nu zboara, totul underground. Un oras underground este conectat la toate celelalte orase, deci da, lumea underground. Viteza acestor masini va fi una mult mai mare normal. Underground, totul e mai mare, mai frumos, mai bun. Oamenii sunt mai deschisi la minte, mai draguti cu ceilalti. Mafia va continua sa existe. Illuminati vor fi omorati rand pe rand, iar cu ajutorul banilor lor, se va contrui lumea underground. Se gaseste viata (dar chiar se gaseste, nu ca o gasit dar ui ca nu-i) pe alte planete, noi si vietuitorii acelor planete ne vom ajuta reciproc. In loc de animalele simple, avem roboti, singura diferenta va fi ca aceste animale robot, vor fi din metal, unele avand otrava inauntrul lor pentru a-si proteja mai bine stapanii.
Si iti pot spune mult mai mult, insa cred ca de la jumate de opresti din citit, oricum cred ca am scris prea mult deja.
Uuuu. Ai putea incepe sa scrii o carte. Ai idei pune.
Scriu povesti pe asianfanfics si am deja caiete pline de povesti. Dar nici chiar carte, prea mult de munca, plus ca mai am blocaje artistice destul de dese.
Nici eu n-as fi spus-o mai bine, nu sunt asa fantezist in momentul de fata, momentan 90% din visele mele sunt destul de realizabile.
Cat despre alea nebunesti, nu stii niciodata ce va fi daca nu incerci, poate ai noroc, oricum daca esuezi castigi niste experienta si tot e mai bine decat sa nu faci chiar nimic, zic si eu.
Bun dar de ce sa vrei sa fii un om cinstit intr-o lume care numai cinstita nu e?
De ca sa treiesti in umbra altora care iti sunt inferiori tie cand poti sa iesi la inaintare si sa te zbati pentru ceea ce vrei?
Da, fara munca nu e nimic dar ai nevoie si de noroc, in lumea asta cam totul e o chestiune de "omul potrivit la locul potrivit". Dar trebuie si sa fii priceput la chestia aia, ca doar nu te arunci intr-o "lupta" daca nu te stii "bate"
Cat despre faza cu "mai bine sa nu fii dezamagit" Dezamagirile de orice fel sunt inevitabile, sunt o chestie normala, nu vad rostul frici asteia de dezamagiri.
O sa devenim din ce in ce mai prosti. TPU-ul va fi din ce in ce mai plin de copiii de 11 care si-o trag cu unii de 40. Probabil va incepe un al treile război mondial. Vom deveni din ce in ce mai grași, mai Dependenți de lumea virtuală.
Sclipirici întreabă: