Orice? As vrea sa imi apara superputeri, mai exact o superputere prin care pot sa imi indeplinesc toate dorintele fie ele si imposibile.
Tu ce ai face?
Daca faceai si tu ca mine, cu chestia cu dorintele, puteai sa iti doresti ca acea greseala sa nu se fi intamplat niciodata.
Mai greu de realizat acum cu emigranții ăștia, dar nu e imposibil. Bafta!
Nu imi e de emigranti... Anglia a iesit din UE,,daca vad aia la 'vama' ca sunt roman, se uita ca la dracu, ne urasc englezoii. Am de parcurs mii de km+ de spart gramezi de bani pana acolo. Tot as vrea sa ma duc,, biletele sunt scumpe la Arsenal, e si asta o piedica...dar imi propun sa ma duc candva!
Aș citi gânduri, mi-aș mări capacitatea de memorare și mi-aș îmbunătăți activitatea neuronală, mi-aș imuniza organismul foarte mult, m-aș face suficient de slab și dacă mănânc să nu mă îngraș, mi-aș îmbunătăți vederea și aș învăța instantaneu să cânt la câteva instrumente. Dacă se poate doar una aș alege-o pe prima spusă de mine
Stii ca daca trebuie sa moara, tu nu poți opri asta, nu?
In orice caz, imi pare rău.
Da. Dar așa nu as fi invatat din greșeală si ar fi fost posibil sa o repet.
Pai daca ti-ai dori sa nu se mai intample niciodata, nu ai cum sa o repeti. M-am gandit la tot inainte sa dau raspunsul ala.
nimic nu îți scapa. Poate doar Japonia. Ups, scuze, chiar nu m-am putut abtine.
Dar ai anumite persoane cărora ai vrea sa le verifici gândirea? Sau vrei doar sa aflii niste răspunsuri?
Inca. Mai vorbim peste cativa ani, sa vezi ca nu o sa mai imi scape
Să zicem că vreau să știu ce se ascunde în mintea(automat și sufletul) fiecărui om, dincolo de aparențe.
As prezenta proiectul la care lucrez de cativa ani unei persoane de incredere, instruita in domeniul de care am nevoie pentru a-l finaliza. O singura data...ar fi suficient. Simt ca-mi pierd tipul uneori...dar poate ca e doar disperare.
Tu ce ai alege sa faci, in situatia data de tine?
Gigiku întreabă:
anonim_4396 întreabă: