De ce ai vrea sa strici suspansul? Nu te preocupa de ce se va intampla mai încolo. Bucura-te de prezent!
Anglia NU a iesit din UE. Au votat sa iasa, atita tot. Si noi am votat sa avem 300 de porci in parlament, si tot cireada dubla avem.
Avand in vedere ca nu gasesc ceva pentru mine care sa imi fie si de folos (m-am gandit si eu la super puteri dar mi-am dat seama ca dupa o vreme mi-ar incurca inutil viata, mai mult decat ar ajuta-o), cred ca as vrea sa rezolv cu saracia din Africa. Tarile alea sa aiba o economie stabila, sa nu mai fie foamete, sa nu mai fie boli de tot felul, etc.
Daca aia o sa o duca bine, noi o sa ajungem africa lor.
Aia o duc prea prost in momentul asta. Nu prost, prea prost. Noi o ducem prea bine in comparatie cu ei. Consider ca ar fi ok sa aiba ce manca zi de zi, nu sa manance o data la 3-4 zile si sa moara pe capete. Spunem ca suntem civilizati ca si specie cand inca se intampla asa ceva...si nimeni nu face nimic. Halal civilizatie.
Dragoste cu iubita mea, pentru ultima dată.
Ultima noapte de dragoste întâia noapte de depresie
Sa schimb lumea in asa fel incat cei puternici sa nu mai abuzeze de cei slabi ci sa-i ajute si sa-i protejeze,cei bogati sa de-a si la saraci,oamenii sa fie egali,sa se judece dupa caracter nu dupa ce ai primit sau dobandit material,sa nu existe invidie, dusmanie, aroganta, ura, sa fie o lume in care dreptatea domina.
Daca ar exista astea as fi fericitit.
Dar nu o sa existe niciodata