As vrea un oras mai mare (sunt din jud.MM) nu imi plac orasele monotone mici unde sa nu ai unde iesi sau cauta ceva sa iti cumperi ca nu gasesti ca nu ai multe variante de ales, mi-ar place mult la mare nu stiu cum de se plictisesc aia si vor la munte, acolo e apa distractie, mai imi place si CJ si Oradea, imi plac mai multe orase.
Stau la munte, in zona Valea Jiului...nu as pleca de aici numai in Orsova sau Mangalia!
Eu locuiesc in Suceava...si este foarte frumos deoarece pot vizita manastirile;-). Dar daca as fi nevoita sa plec, as merge in constanta...cat mai aproape de mare.:-D
Bucuresti tata, civilizatie, fastfooduri peste tot, oras aglomerat, sali cu jocuri video, femei tot ce vr.
Locuiesc in Timisoara, m-as muta in Cluj. As fi preferat un oras mai mare, dar Bucurestiul imi da senzatia de oras borât.
Sunt Din Teleorman, Videle, Un Orasel Micut De Tot, 12 mii De Locuitori, Daca Ar Fi sa plec intr-un alt oras, ar fi, in Hunedoara, Cluj, Craiova(Iubesc Acest Oras) Si Timisoara.
Pai no eu sunt din Alba Iulia... deci as vrea sa ma mut in sibiu (Cisnadie) akool toti tarani distractie frate papa
Pai eu locuiesc in Bacau si sincer miar place sa ma mut in Predeal
munte aer curat zapada distractie
da tu unde ai vrea sa te muti?
Eu locuiesc in Timisoara si singurul oras in care m-as muta ar fi Bucuresti.Ma atrage aglomeratia si agitatia de acolo si ca este mult mai populat!
Pai eu locuiesc in Timisoara daca ar fi sa aleg alt oras in care sa locuiesc cred ca ar fi Orsova.
Locuiesc in Bucuresti. M'as muta in Constanta ( mare, ceva amici ), Galati ( din nou ceva amici ) sau Timisoara. Bineinteles, m'as muta doar daca ar fi o necesitate.
Eu daca ar fi sa ma mut as alege zona de tara undeva la sat : o casa cu gradina...curte poate o vila :d
Cred ca mi-ar placea sa ma mut mereu adica sa ma plimb de colo-colo prin toata tara
Pai eu m-as muta in Sibiu deoarece este dupa parerea mea cel mai frumos oras din Romania si in plus a fost kapitala kulturala europeana p. s. Sunt la 30 de km de Sibiu
Pai mie mi-ar placea in constanta. aproape de mare. sau in brasov unde sunt multe lucruri interesante de facut iarna (de escaladat munti, mers cu sky-urile. si altele)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
d3javw întreabă:
Lightning1997 întreabă: