| MioaraParalescu a întrebat:

Daca nu mai merg la locul de munca deloc fara sa imi dau demisia fara nimic ce se intampla?
Mie mi s-a spus ca sunt consecinte si bla bla bla dar eu nu-s curios de ce consecinte sunt,nu ma mai duc si gata, ce pot sa imi faca? sa ma bage la bulau?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca e sa se repstecte legea se va face o comisie disciplinara si vei fi invocat in scris prin scrisoare recomandata sa te prezinti.

In final se ajunge la desfacerea contractului de munca pe motive disciplinare.

Consecintele pot fi la urmatorul job daca vei avea nevoie de vreo recomandare ceva. Angajatorul te poate da si in judecata daca absenta ta de la locul de munca ii aduce anumite prejudicii

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu se intampla mare lucru, ei vor rupe contractul de buna voie pe baza ca ai lipsit un termen indelungat la servici fara aviz ca ai de gand sa demisionezi sau ti-ai schimbat postul. Daca esti nervos s-au suparat poti sa suni si sa ii trantesti cateva injuraturi la nenorocit. Daca a fost cinstit cu tine mai bine iti dai demisia de bunavoie.

| MioaraParalescu explică (pentru mgtow):

Multumesc pentru raspuns!
Sunt suparat pentru ca sunt tratat ca ultimul om de catre superiori si nu mai suport, plus de asta am si alte probleme pe car in afara locului de munca si nu mai suport

| mgtow a răspuns (pentru MioaraParalescu):

Atunci da un telefon si spune-i la fata ca iti bagi... in nenorocitii aia si iti dai demisia, restul adaugi ce iti mai vine in cap

| TurkeyKebab a răspuns:

Eh presupun ca daca nu te mai duci nu o sa te bage la "bulau", dar nu iti vor mai da niciun salariu si presupun ca nici nu o sa iti iei alt loc de munca pana nu te tau afara sau demisioneziwinking