|

Dacă viața voastră ar fi o carte, ce titlu ar avea acea carte?

43 răspunsuri:
| a răspuns:

Nerodul printre nerozi

| a răspuns:

Suficient, niciodata excelent.

| a răspuns:

Versul lui Eminescu.
Un vis al morții eterne e viața lumii întregi.
Meditează un pic la asta Crissi99, ca să îți pui piticii pe moațe.

| explică (pentru sadrian46):

Eu cred în moarte eternă, dar și în viață eternă.

| a răspuns (pentru Crissi99):

Și cum îți închipui tu viața eternă, zisă și viață veșnică, poți să explici unui ateu ca mine?
De exemplu cum poți tu, Crissi99 să trăiești veșnic?

| explică (pentru sadrian46):

Domnule drag, ce nu se poate vedea acum, nu înseamnă că nu există. Iar unui ateu fizician ca dvs. nu îi pot explica, recunosc, asta deoarece credința este ceva care trece și de legile fizicii.

| a răspuns (pentru Crissi99):

Domnule drag, ce nu se poate vedea acum, nu înseamnă că nu există.
Domnișoară dragă și prea iubită.
Să analizăm fraza ta.
Ce nu se poate vedea acum, nu înseamnă că nu există.
Mai întâi, o să îți spum că existența nu este o portocală sau un pix, ci o relație.
Astfel pot să afirm că ceva există sau nu există doar în relație cu altceva.
Deci nu am nevoie să îmi arăți cu degetul ca să vâd acum ceva ce nu se poate vedea, adică viața veșnică.
Am dorit și doresc în continuare să exprimi cu cuvinte acea entitate, acea temă, acel concept pe care dta îl numești viață veșnică.
Dta afirmi că credința depășește chiar și legile fizicii.
Fizica actuală întradevăr nu se ocupă de credință ca fenomen căci credința nu face parte din natură, fizis.
Dar din nou, chiar dacă sunt fizician prin formație ( și credință) te întreb pe dta, prea iubită domnișoară. nu să mă convingi, ci doar să îmi explici cu cuvinte, ce însemnă pentru dta asta.
Eu cred în viața veșnică.

| explică (pentru sadrian46):

Domnule drag, viața veșnică există în relație cu Dumnezeu și cu omul.
Viața veșnică reprezintă pentru mine atât o stare, cât și o Persoană - Domnul Isus Hristos, în care personal cred cu toată inima mea. happy
Iar starea despre care vorbesc este una înălțătoare pentru sufletul omenesc, o tindere spre Infinitul sfințeniei, adică spre Dumnezeu, caracterizată de libertate desăvârșită... Te afli în acea stare dacă vrei să fii bun și, în același timp, poți să fii bun, pentru că Dumnezeu este în tine...
Când mă gândesc la Dumnezeu, mă gândesc ca Lumină. Ea este infinită, și, totuși, poate încăpea și într-o inimă de om.winking
Cine a înțeles cu desăvârșire Lumina? Și cine a înțeles cu desăvârșire mărirea lui Dumnezeu, domnule drag și preaiubit? happy

| a răspuns (pentru Crissi99):

Ooook, dră, dar indiferent de cât de persoană este pentru tine Isus, viața ta ca individ se va termina o dată, și cu ea și starea ta înălțătoare. Deci am înțeles ceva, Dumnezeu, Isus, bunătate, lumină.
Dar unde este veșnicia pentru tine în toată povestea asta, că eu despre veșnicie întrebam?

| explică (pentru sadrian46):

Vorbim despre două vieți diferite. Eu nu m-am referit la viața asta...palpabilă. M-am referit la viața veșnică, cea care începe aici, dar de terminat nu se mai termină.

| a răspuns (pentru Crissi99):

Ei, da, despre aceea te rog să mă edifici.
Repet, Isus, bunătate, lumină, dat unde e veșnicia? Cum nu se mai termină?
Te rog, luminează-mă!

| explică (pentru sadrian46):

Veșnicia începe acolo unde se termină timpul. Dar dvs. sunteți fizician, de aceea nu îmi stă în putere să vă luminez, din păcate.

| a răspuns (pentru Crissi99):

Te rog, timpul este comparația a două mișcări. Când se termină el, nu se mai mișcă nimic.
Astfel când nu se mai mișcă nimic, nu mai poate începe nimic.
Care este concluzia de aici?
Dar e nu te-am întrebat când începe, eu te-am întrebat ce este? Ce este pentru tine, pentru viața ta,
La ce îți folosește ceva care nu poate începe.
Am spus nu este nevoie să mă convingi, ci să îmi explici relația dintre viața ta și viața veșnică.
Pentru asta vreau să aflu dacă se poate ce înseamnă viața veșnică pentru tine, accentuez, pentru tine.

| explică (pentru sadrian46):

Aveți mare dreptate, Viața veșnică nu poate începe, pentru că nu are început. Isus Hristos este Viața veșnică. El este și Cuvântul. "La început era Cuvântul și Cuvântul era cu Dumnezeu și Cuvântul era Dumnezeu" (Ioan 1:1).
Pentru mine, Viața veșnică este Isus Hristos și a început în momentul în care L-am întâlnit. Din ziua în care am fost vie pentru El.

| a răspuns (pentru sadrian46):

Poate este o qualia. happy
Ma gandesc un pic la 'camera lui Mary', astazi am vazut experimentul. Poate raspunsul este acolo.

| a răspuns (pentru Crissi99):

Ok. nu are început. Dar ce făcea atunci, atunci înainte să înceapă? Nu puteau să facă ceva, căci atunci nu era inainte de început ci chiar începutul.
Toate au un început. Dar la începutul a toate Cuvântul exista deja.
Deci Isus, Cuvântul și Dumnezeu sunt identice, Hai să le asimilăm și să le identificăm cu unul din ele, Cu Dumenezeu, să nu ne zăpăcim. Deci la început, Dumnezeu exista deja, De când exista? Dintotdeauna.
Când a început totul, atunci a început totul să se miște. Înainte nu se mișca nimic.
Dacă nu se mișca nimic, ce făcea Dumnezeu înaintea începutului? Nimic, căci dacă făcea ceva, înaintea începutului, atunci această acțiune făcea ca începutul să fi început înainte să înceapă. Deci, începutul se deplasează în timp, spre începutul a toate. Astfel la început erau, Isus, Dumnezeu și Cuvântul și ei se identidicau cu începutul. Astfel, ei nu au un început. Ceva ce nu are un început poate să existe?
Deci nu au început niciodată. Dacă nu a inceput, are cum să existe?
Isus este viața veșnică, deci nici el nu există. Deci nici viața veșnică nu există.
Aici nu sunt fizician, ci logician.
Și am dreptate.

| a răspuns (pentru Crissi99):

Poate exista reincarnare sau poate e altceva dincolo. Nu se credea nici in extraterestrii dar s-a demonstrat si acum e oficial ca exista. Dar nu stim prea multe deapre ei. Daca viata ar fi doar atat ce vedem ce rost are sa o mai perpetuam ce rost are viata noastra daca nu ramane nimic apoi?

| a răspuns (pentru Emma30555):

"Nu se credea nici in extraterestrii dar s-a demonstrat si acum e oficial ca exista. "
PE BUNE?!? UNDE AI AUZIT TU ASTA?!?
AR FI FOST TITLUL MILENIULUI PE TOATE ZIARELE, POSTURI DE RADIO SI TEMBELIZIUNE

astia s-au chinuit sa RACAIE daca a existat viata pe marte acum cateva miliarde de ani si au gasit praful dupa toba, ca ar fi fost aceleasi circumstante ca si pe pamant si timp de 700milioane de ani supa primordiala ar fi putut crea viata dar nu se stie daca a creeat sau nu, iar tu vii direct cu "exista extraterestrii", DE UNDE DRACU' STII TU?!?!?!?!? MORRRRR DE CURIOZITATE, MORRRRRRRRRRRR!

| a răspuns (pentru JicaContra):

A recunoscut și un oficial al Vaticanului, și mai mulți oficiali. Cauta pe net. Se pare ca nu interesează pe nimeni și de aceea nu știți ca va uitați doar la antena 3 și prosti. Chiar te rog sa cauți informații oficiale.

| a răspuns (pentru Emma30555):

Dude, ai un link... REAL?!?
"un oficial al vaticanului" suna a "un ajutor de bagator in seama al ajutorului de bagator in seama al papei

in plus ai grija cu link-ul ala, MI SE RUPE CE CRED UNII OAMENI CA EXISTA (sunt unii care sunt CONVINSI ca pamantul e plat, chiar daca poate fi dovedit negru pe alb la mare cu un binoclu - corpul unei corabii dispare dupa curbura pamantului, dar catargele inca se vad)
TREBUIE sa vii cu dovezi ca, chiar exista viata extraterestra, nu probabilitati, nu ce cred unii, CI DOVEZI!

| a răspuns (pentru JicaContra):

Prietene eu nu sustin ca pamantul e plat sau alte bazaconii. Ti am dat un link cu o stire reala recenta, se pare ca pentagonul recunoaste ca exista obiecte zburatoare neidentificate. Mai demult daca nu ma insel chiar Papa a spus ceva ce te punea pe ganduri referitor la acest subiect, a spus in direct la tv. Discutiile sunt mai degraba subtile intr-adevar dar daca te intereseaza cauti surse convingatoare si vei gasi. Macar cauta si apoi poti sa ma contrazici.

| a răspuns (pentru Emma30555):

Faci o CONFUZIE CRASA intre OZN (Obiect Zburator Neidentificat) si DOVADA INCONTESTABILA ca extraterestrii exista, NOT SAME SHlT

TURN THE POWER ON!
turn the power on FFS!

NIMENI in lumea asta nu contesta faptul ca OZN-urile exista, dar nici ca asta ar dovedi ca, vezi doamne exista extraterestrii

faptul ca extraterestrii sunt DOAR UNA dintre explicatiile pentru OZN-uri NU SE PUNE, pot fi si alte explicatii, si e o lista, lunga, lunga, si ca sa iti dau una: in afara de EVIDENTUL avioane cu, cateva generatii peste, produse privat, si tinute secrete, una dintre alte explicatii sunt "intraterestrii", adica oamenii care traiesc sub pamant, iar oamenii astia pot fi de doua feluri: 1. cei ca yeti, care traiesc in pesteri (nici 10% din totalul posibil al pesterilor NU a fost explorat), sau 2. pamantul ar avea un contintent sub pamant (Jules Verne, Calatorie Spre Centrul Pamantului), si s-a luat in cosiderare PUR STIINTIFIC ideea asta, si s-a considerat ca ar trebui sa existe nustiuce material ca sa fie posibila existenta unui ocean subteran, ei bine sunt 2 argumente care sustin asta: au fost facute niste teste cu unde care ar sugera ca ar exista un ocean subteran, si dupa o eruptie vulcanica, au iesit la suprafata cateva piese din materialul ala care se considera ca ar putea sustine un ocean subteran

deci, cum BALARII, ai ajuns tu la concluzia ca dovada de OZN = extraterestrii?!?

| a răspuns (pentru JicaContra):

Tu esti genul ala care cand critica se cam descrie pe el insusi. Ce pot sa zic, nu crezi in extraterestrii dar crezi in oameni care traiesc sub pamant si yeti si alte feluri de existenta despre care chiar nu sunt dovezi, iar exemple despre cartile sf ale unor scriitori (desi foarte buni acesti scriitori) raman doar niste romane, punct. Si ca sa raspund, pentru mine este relevant ca un ozn sa fie dovada existentei extraterestre atat timp cat nu s-a spus altceva. Obiecte neidentificate confirmate oficial de catre pentagon acolo ma duce cu gandul. Dar tu ai imaginatie mai bogata asa ca nu inteleg de ce purtam discutia asta, mie mi e destul de clar ca tu crezi in omuleti verzi mai mult decat cred eu... trecand peste, exemplul cu pentagonul e unul dar sunt multe marturii de alungul timpului care nu pot fi toate socotite imaginatia oamenilor. Cum am spus si biserica catolica a facut niste afirmatii destul de clare in ceea ce priveste acest aspect.

| a răspuns (pentru Emma30555):

Nu cred in extraterestrii dar "cred" in oamenii de sub pamant

LAL!

eu nu cred in nimic, decat ca OZN-uri exista si ca sunt MULTIPLE explicatii pentru ele!

incearca sa revii cu picioarele pe pamant, OZN NU INSEAMNA EXTRATERESTRII, INSEAMNA NUMAI OZN!

si daca tot nu esti convinsa, incearca sa vezi macar primul episod din noul X-Files, o sa vezi ca e posibil ca anumite avioane de ultima generatie sa fie luate drept OZN, iar argumentul REAL la treaba asta e ca USA, SIGUR au avioane extrem de avansate pe care le tin secrete, dovada este SR-71 blackbird, la care armata americana a renuntat, si il mai foloseste numai NASA... ei bine armata americana NU renunta la ceva, DECAT daca are altceva... MULT MAI BUN!

si mai e un argument, poate pe asta il crezi: IN AFARA DE TINE,
NIMENI nu a mai tras concluzia ca OZN = extraterestrii, NIMENI

| a răspuns:

Cunoasterea lui Dumnezeu.

| a răspuns:

Cum sa ajungi un ratat în 10 pași simpli

| explică (pentru SilentRain):

De ce te consideri un ratat? straight face

| a răspuns (pentru Crissi99):

Nu ma consider, era doar un titlul...

| explică (pentru SilentRain):

Okay...

| a răspuns:

Supă de ceapă pentru suflet.

| a răspuns (pentru supadeceapa):

Prea fain raspunsul asta. laughing))

| a răspuns:

De ce oare eu te-am cunoscut?

| a răspuns:

Povestiri din cripta.

| a răspuns:

Emptybook

| a răspuns:

Viata mea simplu! intre bine si rau! intre perioada de adolescenta adult! chestii de astea!

| a răspuns:

How to bring balance to The Force... for dummies big grin

| a răspuns:

Ce carte ca n-as umple nici o pagina, dar apoi sa ii mai pun si titlul straight face.

| a răspuns:

Cu rabdare treci si marea

| a răspuns:

_Raizing_ aventurieru ( ceea ce este si adevaratlove strucklove struck)

Răspuns utilizator avertizat