anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau funda! Cat de repede puteti. Help va rog!

Situatia: o fata vrea sa isi tina majoratul si i-a cerut ajutorul tatalui ei, are nevoie de 1000 de lei. Recent tatal ei s-a angajat la un prieten de al lui si a zis ca o sa ceara bani in avas, care vor fi scazuti din salar. Faza e ca pentru 2-3 zile taicaso trebuie sa stea acasa pentru ca e bolnav, se simte rau. l-a sunat pe omul ala si i-a spus ca nu merge azi si a intrebat daca poate sa ii dea ficei bai si ala a zis ca vorbesc mai tarziu.

Intrebare e: oare o sa ii dae ala bani? si daca da, atunci fata trebuie sa mergem dupa bani, insa daca intreaba ala suma cum sa ii zica? Ii este cam jena. Daca as fi lucrat as fi ajutat-o eu, insa daca nu pot face asta, atunci macar un sfat sa ii dau. Va rog ajutatia cu un sfat un, o idee sau rezolvare. app. Ea a chemat deja invitatii si acum trebuie neaparat sa isi tina ziua. deci nu imi spuneti sa anuleze!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tatăl ei e bolnav și ea tot dă petrecere cu scuza că nu poate să anuleze.
Ca să vezi.

| Hyung17 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu intelegi situatia! Ea asta si-a dorit de mult timp, iar taicaso e doar racit, nu e asa grav. + Asta a fost dorinta ei prima si ultima de la taicaso care toata viata lui a fost un alcoholist... Si a facut-o sa sufere dar nu a ranit-o fizic... Deci daca el a fost toata viata asa. nu mi se pare deloc rau ca ea sa isi indeplineasca dorinta!

| Hyung17 a răspuns (pentru anonim_4396):

Este doar o receala

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hyung17):

Câtă melodramă.

| LoveSleep a răspuns:

Toți săracii se împrumută să-și facă majorat. Ce patetic laughing