|

De ce îți/nu îți place TPU?

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Îmi place că e plin de frustrați care crizează când le dai voturi negative. Sunt amuzanți laughing.

| a răspuns (pentru Azazello):

Taci si tunde-ti parul ala rapunzel

| a răspuns (pentru AwGenetix):

E superb, nu mă lasă inima.

| a răspuns:

Nu îmi place, că mă hipnotizează, nu mai pot fără el.

| a răspuns:

Imi place TPU pentru ca imi ofera raspunsuri utile ce in alta parte nu as gasi.Tpu ca site si ca conceptie e ceva foarte bun.E altceva ca unii utilizatori pun intrebari ce nu imi sunt pe plac dar nu le dau importanta prin intrebarile puse se autocaracterizeaza.Nu ne putem astepta ca toti utilizatorii sa fie ok si asta datorita conceptiilor de viata in care au crescut si evoluat, asa e si in viata reala oamenii sunt foarte diferiti din aceste motive.E nevoie de acest site din motivul pe care am spus la inceput si inca din motivul ca poti gasi si destule persoane foarte ok si foarte dragute care de multe ori iti fac viata frumoasa, ba uneori te fac sa si rizi.

| a răspuns:

Nu pot sa spun ca imi place, nici ca imi displace.Sunt de aproape un deceniu pe TPU, din 2011 mai exact.Iti intra in sange la un moment dat.

| a răspuns:

Nu îmi place pentru ca vin prea mulți copii frustrați sa pună întrebări cretine. astfel, a devenit un loc prea banal.

îmi place însă că ideea site-ului

| explică (pentru AwGenetix):

...TPU nu îți accepta părerea ca urmare acest răspuns este incomplet rolling on the floor

| a răspuns:

Imi place pentru ca ma pot consulta cu oameni, primesti tot felul de răspunsuri la întrebări, citind alte întrebări încerc sa dau răspunsuri, asta imunatatindu-mi exprimarea, citesc pareri, învățând cum sa imi construiesc o parere proprie.
Observ ce mentalitati exista in jurul meu, ce mai e nou, care sunt probleme societății din punctele altora de vedere. șamd
Daca vii si spui ca nu iti place din cauza ca vin copii cu întrebări cretine esti tu mai cretin decat intrebarile lor. Pur si simplu le eviți si asta e, fiecare are dreptul sa puna ce întrebare vrea, daca nu vreai sa răspunzi dai scroll mai departe si asta e.

| a răspuns:

Nu imi place pentru ca exista intrebari fara rost, alea gen oracol cum se facea pe vremuri la scoala, ca are grafică și functii neactualizate de cand a fost creat. Daca TPU ar mai fi actualizat la standardul anului 2020 ar avea si mai multa activitate. Nu imi place ca sunt unii care vin aici doar sa faca misto si nu sunt daţi afară,(ăia care fac misto subtil fara cuvinte pe direct, gen sexuale, etc. Nu imi place ca atunci cand stergi o intrebare ea tot ramane dar tu care ai pus-o apari sub numele de anonim.
In schimb imi place TPU pentru ca ofera o mare sursa de informatie atunci cand ai o nedumerire. Imi place ca putem sa ne impartasim experiente de viata unul altuia. Dar mai ales imi place ca aici toata lumea e sincera si fara perdea. Dar cateodata sinceritatea asta ma dezamageste ca scoate la iveală și latura urâta a societatii.