anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce o persoana care nu a facut "rau" e mai putin bine vazuta decat o persoana care a facut "rau" dar s-a schimbat? Exemplu. Unu care se drogheaza si se lasa e mai bine vazut ca unu care nu a folosit asa ceva. Unu ar zice "" pai chiar daca a fost prost si a inceput sa foloseasca asa ceva, a fost destul de puternic sa se lase ". Da, e adevarat. Dar asta nu inseamna ca cel care nu a folosit nu a fost puternic. Mai degraba el a fost puternic, ca a rezistat tentatiilor. Gresesc?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai bine nu baga in seama gandirea celor care se cred inteligenti, sa ne uitam in vietile noastre si sa le demonstram la dusmani ca santem mai presus de orice.

| positivity a răspuns:

Oamenii promovează stupiditatea, prin gesturi involuntare chiar.
În mod clar, un om care a reușit să reziste tentațiilor este mult mai puternic decât cel care a cazut pradă forțelor răului.
„Nimic nu-i poate opri pe oamenii cu atitudine pozitivă; nimic nu-i poate ajuta pe cei cu mentalitate greşită."

| sappy a răspuns:

Perfect de acord! Dar in fata anumitor persoane este total invers.Parca seamana cu chestia aia din Biblie:
"Mai castigat este acela care a facut greseli si se intoarce spre D-zeu decat cel care a stat la locul lui"

| ioandreii a răspuns:

Tu nu te-ai drogat fiindca poate nu ai fost in situatia celui ce sa drogat. (putini se drogheaza de bine)Cel ce sa drogat si s-a schimbat, a biruit. Tu nu se stie daca ai fi in stare ca si el, sa birui.

| anonim_4396 explică (pentru ioandreii):

Am avut destule motive sa o fac, dar nu am facut-o pentru ca m-a dus capul mai mult de atat. "Tu nu se stie daca ai fi in stare ca si el, sa birui." poate, dar m-a dus capul inainte sa nu o fac, ceea ce e mai bine.

| Mădă0611 a răspuns:

Strategie de marketing, ca nu cred ca stiu fizica (un corp aflat in repaus tinde sa ramana in repaus daca asupra lui nu actioneaza vreo forta externa). laughing Cum oamenii vor sa fie buricul buricului buricului Pamantului, profiti de asta, ii lauzi doar cand renunta la ceva "rau", astfel, pentru a fi laudati, o sa faca acel "rau". laughing) Glumesc, ce sa zica si ei (oamenii)? E ca atunci cand mergi la o inmormantare si zici "condoleante", de parca il incalzezc cu ceva pe cel ramas.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu, nu gresesti. Si eu sunt perfect de acord cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uneori chiar as avea chef sa-ti dau un raspuns din ala smecher, academic, inteligent si toate cele. Dar cand il vad pe Sofer cum te urmareste mai des decat mine pe la fiecare intrebare pe care o pui...nu mai merita. Am concurenta.

| ThePayback a răspuns:

Pai daca as fi in piele celor care judeca asa, probabil m-as gandi ca devreme ce un om care s-a indreptat nu o sa mai faca aceeasi greseala, spre deosebire de unul care nu a gresit deci nu e tarziu sa o faca. Si nu, nu gresesti cu nimic. Si eu am observat asemenea situatii, iar de multe ori oamenii se intorc la vechiurile obiceiuri.

| i0oOoOo0 a răspuns:

Nu ai observat cum a fost privit si Iisus cand facea bine? nici eu nu inteleg lumea asta... Oricum : "happines in inteligent people is rarrest thing i know " Asta e lumea in care traim. toti prostii au noroc si ceilalti poarta povara asta... de a fi luati in ras.