E prima data cand aud asta. Eu eram, si inca sunt timid, si eram considerat unul dintre cei mai inteligenti din clasa. Nu ca nu as fi, dar asta e partea a doua
Nu am zis ca nu sunt inteligente, sunt persoane normale, unele maideștepte, altele nu. Poate nu m-am exprimat corect, voiam sa zic (scriu)ca extrovertita, de obicei, se cred superiori.
P.S. Am fost timidă în școala generală și liceu.(tăcută, retrasă ). Încă sunt, dar mai puțin
Nu sunt considerate de ceilalti.
Sunt considerate doar de unii, care sunt de obicei sunt cam limitati.
Cei care considera persoanele timide mai putin inteligente o fac pentru ca nu au avut posibilitatea sa le cunoasca si le e mai usor sa puna o eticheta aiurea. Dar afirmatia lor spune multe despre ei si indica unde este de fapt prostia.
" A judeca este lucrul cel mai uşor şi mai obişnuit; mai greu şi mai rar este să judeci bine. – De ce? Deoarece pentru a judeca e de ajuns să fii superficial şi prost, iar pentru a judeca bine e nevoie de multă gândire şi înţelepciune. "
Pentru că ceilalți nu ştiu cum să interacționeze cu persoanele timide şi de a afla cu adevărat de ce sunt în stare. Fundă?
anonim_4396 întreabă: