Dacă tu te simţi bine în pielea ta nu are sens să te preocupe. Sunt persoane care pur şi simplu nu asimilează. Poţi mânca oricât dar nu te îngraşi, asta e. Ar trebui să te bucuri gândeşte-te câte persoane ar vrea să fie a tine. Şi chestia asta că eşti înaltă nu e un defect, vei vedea asta pe parcurs ce ai să începi să treci peste complexele astea. Eşti ok! Nu lua în seamă ce spun alţi. În lumea asta puţine persoane îţi vor binele aşa că. Baftă!
Sunt pur si simplu oameni rautaciosi. De cand e lumea exista si oameni de astia. Crede-ma ca si daca erai de alta conformatie tot gaseau ei ceva de spus. Se legau de altceva daca nu puteau de fizic. Gen uite ce haine aiurea are, ce fel merge, ce ruj, ce unghii, gasesc ei ceva. Si eu patesc asta de multe ori. Ei de fapt se leaga de gandirea ta. Se simte cand cineva nu este superficial si cand se teme de superficial. Si astfel omul ala se leaga de tine pentru ca stie ca nu vei raspunde. Totodata nu o va face daca e singur. O va face doar daca e cu cineva. Ca sa isi dea el aere ca vezi tu ce tare sunt eu. Doare sa vad ca in ultimul timp chiar foarte multe fete practica genul asta de : uite la ala / aia. N-ai cu cine. Sunt pur si simplu oameni goi. Atata timp cat nu ai nimic mai bun de facut decat asta e trist. In primul rand inseamna ca oamenii aia nu sunt prieteni adevarati. Si in al doilea rand nu vor avea prieteni adevarati. Daca nu exista subiecte de discutie incat ajung la nesimtiri de astea e clar asta. Eu cand vorbesc unui prieten adevarat crede-ma ca ii vorbesc incat dupa 5 minute ajung asa patruns de discutie incat si daca stau pe strada uit de asta si pot trece si 2 ore, timp in care noi stam la un colt de strada si vorbim cu pasiune. Eu il vad doar pe el si el ma vede doar pe mine. Avem un micro-univers al nostru, iluziv intim. In cazul acestor '' oameni de colt '' sau '' bancagii '' n-ai ce sa le ceri. E clar ca ei nu stiu ce e sentimentul ala de prietenie incat sa uiti de toate din jur. De asta cauta mereu ceva interesant ca sa demonstreze ca merita ascultati. Nu merita nimic de fapt. Asta e clar. Incearca sa ii ignori. Crede-ma ca degeaba le raspunzi. Nu rezolvi nimic. N-ai cu cine.
Eu spun sa stai linistita. In ziua de azi, o mare problema la fete este greutatea, fiecare tine la silueta ei, dorind a fi fotomodeaaala. Stii cate ar dori sa fie ca tine?
Relax, take it easy.
Cand cineva spune: "valeuuu da inalta mai esti; moama ce scoabe are asta; da ce slaba mai esti, nu te ia vantu` pe sus? etc", spui "Dar vaaai, ce urata esti tu! cum ai putut sa iesi din casa! sau "cel putin eu nu sunt pitica si grasa ca tine".
Salut. Numai cand esti cineva, ai probleme. Cand esti un nimeni, nu are treaba nimenea cu tine. Ca atare, nu-ti mai fa probleme. Faptul ca nu esti o grasana si o pitica, pe foarte multi, deranjaza. Garantez, ca esti o persoana splendida, dar lumea, asa este. Nu accepta, ca cineva sa fie deosebita. Fi mandra de tine, si nu mai da importanta. Invidia functioneaza la ori ce nivel.Pa
Oameni de genul gasesti peste tot dar gandeste'te
unii ar da orice sa fie ca tine. poti merge la modelling daca zici ca esti si inalta:d ai toate sansele. si. incearca sa gandesti pozitiv
tu poti si sexy si in balerini sau ceva fara toc
succes>
Hmmm am avut si eu acceiasi problema candva `; xx
ahhh si ce mi-a placut ii faceam sa creada ca imi fac un compliment . cand imi spuneau "pff uita`te la tipa c scOaba e" eu ii spuneam `"sincer, vezi bine " sau "multumescc "asculta
multi sunt PROSTI si genu smecherii
marshh ba`. uita`te d sus in jos la ei `. j simte`te mereu frumoasa.
Daca ai aflat vreun raspuns te rog trimite-mi si mia, cred ca o iau razna m am saturat sa se uite toata lumea la mine.Mersi mult
Cipi1212 întreabă: