| Aurel100009 a întrebat:

De ce unii oamenii sunt asa de prefacuti? De fiecare data se prefac ca nu aud ce vorbesti, la telefon unii nu raspund niciodata la numere straine, unii daca raspund nu vorbesc absolut nimic prin telefon doar asculta ce vorbesti si inchid apelul sau vorbesc doar prin soapta, sau vorbesc doar pe un ton diferit ca nici nu le recunosti vocea, nici macar la mesaje nu raspund, lasa doar seen si daca ii injuri in mesaje atunci te blocheaza doar la asta se simt, am sunat mai demult la un numar de telefon pentru un loc de munca si de fiecare cand sunam la numarul ala nu raspundea niciodata si imi scria in mesaj ca ma suna doar el si m-a sunat si m-a intrebat ce am mai lucrat, cati ani am, din astea si mi-a zis ca nu vor sa ma angajeze ca nu vor ei din cauza ca cica vorbesc prea incet, ca am vocea prea subtire, ca vorbesc ca un batran de 80 de ani, cu oameni din astia atat de prosti nu te poti intelege, nu stiu cum imi apar in cale astfel de oameni, mai tin si cont cum vorbesc, cum am vocea, niciodata oamenii nu zic ce probleme au, ce dureri au, toti sunt niste prefacuti, dar chestia asta cu raspunsul la telefon, nu raspund la numere, de fiecare daca mergi fizic la un interviu si zic ca te suna ei si nu te mai suna si inca tot tin anunturile puse, ma scoate din sarite, la unele anunturi daca sun la numarul de telefon care este pus, unii zic ca nici nu au pus niciun anunt, ma uitam la un alt anunt care a fost in urma cu 2-3 ore si daca sun la numarul afisat, imi zice ca sa ocupat, in multe locuri am fost si fizic si mi s-a zis ca sa ocupat