| RAY a întrebat:

De la ce vârstă tot repetam același greșeli deci suntem conștienți ca nu e bine ceea ce facem?

12 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Prostia nu are varsta deci la oricare.

| CIaudiu a răspuns:

La orice varsta se gaseste unul care tot nu se invata minte.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Păi din moment ce le repeți, clar nu ai învățat nimic din trecut.Ori ești dus cu pluta și îți place suferința și starea în care te afli, ori unii chiar nu pot înțelege ce a fost greșit și continuă la nesfârșit să trăiască aceleași emoții, întâmplări, evenimente acceptând în viața lor aceeași oameni toxici.

| RAY explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Am studiat aceste comportamente, am vb cu dependenți de jocuri de noroc,alcool,droguri, sex, fumat și sunt conștienți ca ceea ce fac este negativ, le lipsește auto controlul, motivația?

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru RAY):

Asta e dependența.Și să scapi de asemenea chestii rele care te autodistrug, depinde doar de tine.Cum s-au apucat se pot și lăsa, însă trebuie clarificat ce anume i-a determinat să își înece amarul în asemenea vicii, căci de aceea fac ceea ce fac pentru a uita ceva care i-a afectat emoțional, fizic, psihic.

| RAY explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Știi ce înseamna vulturul in cultura germana?

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru RAY):

Spune tu, eu nu știu.

| RAY explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Încă din 800 d.Hr., Carol cel Mare a adoptat vulturul cu un singur cap ca simbol al puterii imperiale. O ilustrare din Bamberg Evangeliar îl arată pe împăratul Otto III, ținând un sceptru în formă de vultur în 1000 d.Hr.

În secolul al XII-lea, vulturul negru pe fundal auriu a fost în general recunoscut ca emblema Sfântului Imperiu Roman.

În jurul anului 1200, în timpul domniei lui Frederic al II-lea, a apărut prima dată capul dublu și, din secolul al XV-lea, a devenit armamentul Imperiului. Între timp, vulturul cu un singur cap a ajuns să simbolizeze regalitatea germană. Vulturul cu două capete a simbolizat Sfântul Imperiu Roman până la dizolvarea sa în 1806.

Confederația germană fondată în 1815 nu avea inițial propriul simbol confederat. În martie 1848, Dieta Confederației Germane a declarat că „vechiul vultur imperial german" - vulturul cu două capete - ar trebui să formeze stema Confederației Germane. În iulie 1848, Adunarea Națională de la Frankfurt a confirmat și vulturul cu două capete ca emblemă imperială. Chiar înainte de aceasta, moneda emisă pentru a marca deschiderea Adunării Naționale la 18 mai 1848 în Paulskirche a reprezentat vulturul cu două capete.

În 1871, regele prusac și Kaiserul german Wilhelm I au ales vulturul regal german cu un singur cap pentru stema imperială a Imperiului German (1871-1918). Această stemă imperială arăta un vultur negru, cu un singur cap, cu cioc roșu, limbă și unghii, fără sceptru sau glob imperial, cu vulturul prusac pe pieptar și, deasupra capului, coroana lui Carol cel Mare cu două arcuri intersectate.

Vulturul după 1918
La fel, în Republica Weimar (1918-1933), vulturul cu un singur cap a fost reținut.

O notificare emisă la 11 noiembrie 1919 privind stema imperială și vulturul imperial spunea:

„Pe baza unei decizii a Guvernului Imperial, proclam prin prezenta că stema imperială va arăta vulturul negru cu un singur cap pe un fundal auriu, cu capul rotit spre dreapta, aripile deschise și penele neîntinse, cu cioc, limbă și unghii înfățișate în roșu.

Dacă vulturul imperial este portretizat fără cadru, se va folosi aceeași imagine și aceleași culori ca și pentru vulturul din stema imperială, dar vârfurile penelor vor fi îndreptate spre exterior.

Specimenele păstrate la Ministerul de Interne al Reichului vor fi definitive pentru proiectarea heraldică a stemei imperiale. Cu toate acestea, modificările artistice minore vor fi permise în orice scop anume. "

Național-socialiștii au combinat simbolul vulturului cu svastica. Un regulament emis în 1936 a definit o zvastică încadrată de o coroană de frunze de stejar, acoperită de un vultur cu aripi deschise și orientată spre dreapta, ca simbolul suveran al Reichului. Partidul Național Socialist ( NSDAP ) a folosit, de asemenea, un vultur ca simbol: deși, în acest caz, vulturul era orientat spre stânga. Svastica a fost simbolul dominant în această perioadă.

Vulturul după 1945
La 20 ianuarie 1950, Republica Federală Germania a introdus oficial vulturul ca stemă germană. Avizul emis în 1919 a fost modificat doar ușor, pentru a înlocui „vulturul imperial" cu „vulturul federal" și „stema imperială" cu „stema federală".

La fel ca în Republica Weimar, au fost permise modificări artistice minore în scopuri specifice. Directivele emise de ministrul federal de interne în 1950, care fac distincția între scopuri „documentare" și „decorative", menționează că orice persoană are dreptul să folosească vulturul federal în scopuri artistice.

Astfel, vulturul federal este prezentat diferit pe monede, ștampile și hârtii cu antet, de exemplu. În 1953, artistul Ludwig Gies, din Köln, a fost însărcinat de Bundestagul german să proiecteze un vultur Bundestag pentru camera sa plenară din Bonn. Astăzi, vulturul proiectat de Gies poate fi văzut încă în camera plenară a Bundestagului din clădirea Reichstag din Berlin, deși a fost renovată în 1999 de studioul Lais.

Imaginile oficiale ale vulturului federal pot fi văzute pe stema federală, drapelul instituțiilor federale, împreună cu standardele președintelui federal și ștampile și sigiliile oficiale.

În Republica Democrată Germană (RDG), vulturul nu făcea parte din stema statului. Stema RDG a fost definită ca „un ciocan și busole, încadrate de o coroană de spice de cereale, cu o panglică de negru, roșu și auriu înfășurat în jurul secțiunii inferioare".

De la reunificare în 1990, vulturul federal a fost din nou emblema întregii Germanii.

| RAY explică (pentru JOHNtheADVISOR):

îmi place pers de la care am ce învață, doar ca frizerul meu ma jignit sau era drogat nu știu

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru RAY):

De la fiecare persoană avem ce învăța, chiar și de la cei care fac rele.De la ei învățăm cum să nu facem asemenea lucruri niciodată și să ne ferim de tot ce e rău, nefiind nevoie să le mai experimentăm pe propria piele.

| RAY explică (pentru JOHNtheADVISOR):

A avut dreptatea in ceea ce a spus, dar rahaturile nu le pot ierta